Opskrivning til 2020 begynderhold - Kajakklubben Krogen
INFO:
Følgende spørgsmål skal udfyldes og indsendes . Så er du skrevet op i køen og vil modtage nyt når der i foråret 2020 begynder at blive planlagt begynderhold.
Kajaktyper: Turkajak
Turkajak er en særlig dansk kajaktype, der balance- og hastighedsmæssigt ligger mellem kapkajakker og havkajakker. Turkajakker er normalt mere fladbundet end en kapkajak. Turbåden er god til motionister, og nogle modeller er særdeles velegnede til sejlads langs med kyster. Den er lettere og hurtigere end en havkajak og lidt mindre stabil. I modsætning til en havkajak, hvor man med knæ og ryg er i kontakt med kajakken, så sidder man i en turkajak, så kun bagdel og fødder er i kontakt med kajakken. Længden på en turkajak er normalt 5,20 m for en K1 kajak. Turkajakker fås også som to-, tre og firerkajakker. Vægten for en turkajak ligger oftest mellem 10 og 14 kg, afhængigt af hvilket materiale den er fremstillet af.
Kajaktyper: Havkajak
Havkajak er en meget stabil, men også tungere kajak, der oprindeligt er bygget til langfart. Der er flere meget forskellige typer fra smalle og lave grønlænder-kajakker, der fx egner sig til leg, surf og rul, til bredere og tungere havkajakker. Havkajakker er gennem de seneste år blevet meget populære, og mange private har i dag en havkajak liggende uden at være medlem af en kajakklub. En havkajak giver mulighed for at tage på længere ture med oppakning og for at opleve naturen og fremmede farvande og strande. Havkajakker findes både med ror, finne eller uden hverken ror eller finne. Vægten for en havkajak ligger normalt fra omkring 25-28 kg for plastkajakker, noget lettere for kajakker i glasfiber eller kulfiber.
Hvilken type kajak vil du ro i? *
Fornavn *
Your answer
Efternavn *
Your answer
Telefon nummer *
Your answer
Email adresse *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy