Konkurs za treći ciklus NELT EDUKATIVNOG PROGRAMA
Pokrenut je konkurs za učešće u trećem ciklusu NELT edukativnog programa (NEP) namenjenog studentima, koji ova kompanija realizuje u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 HUB i koji podržava veliki broj fakulteta Beogradskog univerziteta. Konkurs za celogodišnji program neformalne edukacije je otvoren do 9. oktobra 2017. godine se mogu prijaviti studenti svih privatnih ili državnih fakulteta sa teritorije Srbije koji su stariji od 19 godina.

U okviru četvrtog ciklusa NEP-a, 25 odabranih studenata imaće priliku da razvija praktične veštine iz domena kreativnosti i preduzetništva, kao i da proširi svoje vidike u pogledu kritičkog mišljenja, timskog rada i razvoja projekata. Od ekonomije i preduzetništva, preko kritičke teorije, aktivizma i kulturnog menadžmenta do dramskih umetnosti, dizajna i novih tehnologija, polaznici će proći kroz jedinstveno iskustvo saradnje i saznanja, koje se ove godine odvija pod sloganom MISLI BUDUĆNOST!. Promišljanje savremenih koncepata i priprema mladih učesnika za njihove buduće profesionalne putanje su u centru ovog programa.

“NELT edukativni program je inicijativa bazirana na uverenju da važan segment u obrazovanju mladih predstavlja upoznavanje i rad sa isktaknutim profesionalcima različitih profila, timski rad i direktno iskustvo intersektorske saradnje i mentorskog rada. Ovo jedinstveno partnerstvo naše kompanije i organizacija civilnog društva već godinama potvrđuje da je i u Srbiji mladima moguće otvoriti prostor za kreativno i profesionalno samoostvarenje.“ – izjavio je Marko Milanković, menadžer komunikacija Nelt Grupe koja već tradicionalno ulaže u razvoj i edukaciju mladih u društvu.

Svi učesnici će tokom programa kroz učenje, rad i razmenu iskustva sa istaknutim predavačima (umetnicima, teoretičarima, naučnicima, poslovnim ekspertima...) iz Srbije i regiona unaprediti svoje znanje i imati podršku mentora iz redova predavača i predstavnika NELT-a da neke od svojih ideja pretoče u konkretne projekte sa perspektivom realizacije.

NEP se realizuje kroz saradnju kompanije Nelt, Nove Iskre i Galerije12Hub, a kroz koji je prošlo oko 50 mladih ljudi koji su imali prilike da rade sa istaknutim umetnicima iz inostranstva, ali i da posete brojne kreativne studije i inicijative u Beogradu i širom Srbije. Kakva iskustva nosi učešće u NEP-u, pogledajte u kratkoj retrospektivi drugog ciklusa realizovanog 2016. godine: https://www.youtube.com/watch?v=X4564NCSrrE

Biće razmatrane samo potpune konkursne prijave. Svi učesnici konkursa biće obavešteni o rezultatima prvog izbornog kruga najkasnije do 12. oktobra 2017. godine. Intervjui sa kandidatima koji su ušli u uži izbor biće obavljeni u period od 16 do. 19. oktobra 2017. godine u prostorijama Nove Iskre, nakon čega će biti objavljena lista izabranih polaznika NELT edukativnog programa za ovu godinu.

O finalnom izboru učesnika odlučivaće Programski savet u sastavu Milica Pekić (Galerija 12 HUB), Nana Radenković, Relja Bobić (Nova Iskra), Marko Milanković (NELT), Dragana Krtinić i Petar Laušević (učesnici prethodna dva ciklusa NEP-a). Program je besplatan za sve učesnike, a zvanično će početi prvim susretom učesnika i prvim javnim predavanjem koje će biti održano 26. oktobra u Novoj Iskri.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nelt Co, vodeća je kompanija u regionu na polju distribucije, logističkih usluga i trade marketinga, deo je organizacionog sistema Nelt Grupa koji povezuje 12 kompanija na teritoriji Jugoistocne Evrope i Podsaharske Afrike sa oko 3.800 zaposlenih. Neltova strategija društvene odgovornosti usmerena je ka radu sa mladim, talentovanim ljudima čiji su kreativan duh, pozitivan stav i želja za usavršavanjem u vezi sa osnovnim vrednostima kompanije.

www.nelt.rs | www.novaiskra.com | www.g12hub.com

Ime i prezime: *
Your answer
Email: *
Your answer
Broj telefona: *
Your answer
Datum rođenja: *
MM
/
DD
/
YYYY
Mesto boravka: *
Your answer
Ime fakulteta na kome studirate? *
Your answer
Smer u okviru koga studirate na fakultetu? *
Your answer
Koje godine ste upisali fakultet? *
Your answer
Na koju ste godinu studija trenutno upisani? *
Your answer
Upišite linkove za vaše online profile ili druge relevantne linkove *
Your answer
Opišite svoju motivaciju za učešće u programu (do 250 reči ili do 1500 karaktera) *
Your answer
Svi dodatni materijali (primeri radova ili portfolio) šalju se na e-mail office@novaiskra.com sa naznakom –“NELT edukativni program 2017.” do 9. oktobra 2017. godine.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nova Iskra. Report Abuse - Terms of Service