Anmälan konfa 21/22
Filadelfia & Nimbuskyrkan Öckerö anordnar tillsammans konfa för dig som går årskurs 8.

Vi är ett skönt gäng med ledare som vill att varje konfirmand ska få ett oförglömligt år fyllt med undervisning, fika, gemenskap och skratt, med Jesus i centrum.

Vi börjar året med en info-kväll. Konfirmationsåret startar med ett konfa-dygn ihop i september som avslutas med gudstjänst 11:00 i Filadelfia då de får sina biblar.

Varje torsdag träffas vi 17:00 till ca.18:30, i Filadelfia på höstterminen och i Nimbus på vårterminen. Efter jul åker vi iväg på på en övernattning som terminstart och i april eller maj åker vi på ett större konfirmationsläger. Konfirmationstiden avslutas med fest och konfirmationsgudstjänst på en helg i slutet av maj.

Hela läsåret kostar 1200kr, då ingår bibel, lektionsmaterial, 2 helger då vi är iväg, samt det stora lägret i april/maj.

Har du frågor får du gärna ringa: Gustaf Utbult 0768619781 eller Ruth-Elisabeth 0700493989 /Filadelfia & Nimbus på Öckerö
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn och efternamn *
personnummer (12 siffror) *
Adress och postnummer *
Telefonnummer ungdom *
Målsman *
Telefonnummer (målsman) *
E-mail (målsman) *
Allergier/specialkost
Jag samtycker till att mina personuppgifter sparas tills det att konfirmationen är över. *
Jag som målsman godkänner att mitt barn finns med på bild i lokalerna (Nimbus och Filadelfia) och på Nimbus och Filadelfias sociala medier
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy