Πρόγραμμα “Θεωρία, Πρακτική & Εφαρμογές Της Ενσυνειδητότητας” | Δήλωση Ενδιαφέροντος
Συνοπτική Περιγραφή Προγράμματος
Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με στόχο να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στο ρόλο σας ως θεραπευτής, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης ή εκπαιδευτής ο οποίος σας παρέχει το θαυμάσιο προνόμιο αλλά και την ευθύνη υποστήριξης και καθοδήγησης άλλων. Εσάς, που η θέση σας περιγράφει κάποιον που αλληλεπιδρά με ένα άλλο άτομο στην υπηρεσία της γνώσης, της αλλαγής και της ανάπτυξής του.

Το πρόγραμμα “Θεωρία, Πρακτική & Εφαρμογές Της Ενσυνειδητότητας” αποτελείτε από δύο modules:
• MPT 401: Συνειδητή Παρουσία & Εσωτερική Ισορροπία (https://bit.ly/3kjhPYB)
• MPT 402: Εμβαθύνοντας & Διευρύνοντας Την Πρακτική (https://bit.ly/2ZwfUrs)

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με στόχο να εμπλουτίσετε τις θεωρητικές σας γνώσεις και τις πρακτικές σας δεξιότητές στην ενσυνειδητότητα (mindfulness) στο ρόλο σας ως επαγγελματία υγείας, θεραπευτή, σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης ή εκπαιδευτή ο οποίος σας παρέχει το θαυμάσιο προνόμιο αλλά και την ευθύνη υποστήριξης και καθοδήγησης άλλων. Εσάς, που η θέση σας περιγράφει κάποιον που αλληλεπιδρά με ένα άλλο άτομο στην υπηρεσία της θεραπείας, αλλαγής ή ανάπτυξής του.

Τα modules του προγράμματος μπορούν παρακολουθηθούν ως ενιαίο πρόγραμμα ή μεμονωμένα με την προϋπόθεση ότι ακολουθείται η προβλεπόμενη σειρά. Το module MPT 402 μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν ολοκληρώσει το module MPT 401 ή το πρόγραμμα MBSR της Mindfulness 360.
-------------------------------
* Παρακαλούμε συμπληρώστε αυτή την online φόρμα (τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά). Οι πληροφορίες που δίνονται είναι εμπιστευτικές και δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους. Η συμπλήρωση της “Δήλωση Ενδιαφέροντος” δεν είναι δεσμευτική για την συμμετοχής σας στο πρόγραμμα/workshops.
Email address *
Όνομα & Επίθετο *
Διεύθυνση *
Ημερομηνία Γέννησης *
MM
/
DD
/
YYYY
Τηλέφωνο Επικοινωνίας (κινητό) *
Επαγγελματική Ιδιότητα *
Ειδικότητα / Εξειδίκευση *
Πρόγραμμα / Workshop Συμμετοχής *
Πότε Επιθυμείτε Να Συμμετέχετε; *
Πώς Μάθατε Για Το Πρόγραμμα; *
Θέλετε να ενημερώνεστε έγκαιρα, απευθείας στο email σας για νέα άρθρα και πληροφορίες για δραστηριότητες; *
Χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον σας να συμμετέχετε στο πρόγραμμα /workshops "Επιστήμη & Πρακτική Της Ενσυνειδητότητας". Με την αποστολή της "Δήλωσης Ενδιαφέροντας" θα ενημερωθείτε έγκαιρα με email μόλις προγραμματιστεί ο επόμενος κύκλος. Aν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email (info@mindfulness360.net) ή να κλείστε μια συνάντηση βιντεοκλήσης ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2Z4LSLW
Για την Mindfulness 360 | Τμήμα Προγραμμάτων
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Mindfulness 360. Report Abuse