Påmelding til aktiviteter på landsleir 2018
Hva har du lyst til å gjøre på landsleiren ?
På Miljøagentenes landsleir kan du være med på mange spennende aktiviteter både lørdag og søndag.

Her er litt informasjon om de forskjellige aktivitetene - du skal kun velge tre av disse:

Fiskesafari
Bli med på en spennende fisketur! Fiskeren Vidar tar deg med ut på sjøen der du får lære mer om hva som finnes i havet og hvordan livet i havet påvirkes av miljøproblemer.

Seiltur med gammel trebåt "Vikingskip"
Bli med på et spennende seilas med en gammel trebåttype som heter Fembøring. Du får oppleve hvordan sjølivet var i gamle dager og være med å utforske øygruppa Stauper.

Klatring
Bli med på en morsom klatreøkt! Du får opplæring av godkjent klatreinstruktør og prøve deg på ulike ruter og vanskelighetsgrader.

Livet i fjæra og padling
Bli med på å utforske livet i fjæra og lære mer om marin forsøpling. Du får bruke vadebukser, håv og vannkikkert til å se på livet under vann. Du får også prøve å padle kajakk og kano.

Fuglekikketur
Bli med på en spennende fuglekikketur! Du får oppleve fugler på nært hold og lære mer om samspillet i naturen av en fugleekspert.

Lag biehus
Bli med og lag et hjem til naturen! Du får lære om hvilken fantastisk jobb biene gjør og hvorfor er det viktig å hjelpe dem. Dere skal sammen i små grupper konkurrere om å lage det beste biehuset av en Sunniva juice kartong! Kanskje er det du som vinner den fine premien?


Du må gi oss beskjed om hvilke 3 aktiviteter du helst vil være med på når det foregår parallelle aktiviteter. Det gjør du ved å sende inn skjemaet nedenfor. Vi skal gjøre vårt beste for at du får være med på minst 2 av aktivitetene du har ønsket deg.

Siste frist for å sende inn ønsker er 31.mai.

Navn (fornavn og etternavn) *
Your answer
Jeg vil helst være med på disse 3 aktivitetene - sett kryss ved maks 3 aktiviteter *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service