Prijava za online UPSHIFT radionicu u Osječko-baranjskoj, Vukovarsko-srijemskoj i Brodsko-posavskoj županiji
Pozdrav,

drago nam je što si se odlučio/odlučila prijaviti na našu treću online radionicu UPSHIFT u 2021. godini. Potrudili smo se da te provedemo kroz proces prijave na što bezbolniji i brži način. Ispunjavanje prijavnog obrasca je jednostavno, a pitanja su osmišljena tako da pomognu tvom timu da prijavu popuni na najbolji mogući način, uz naše savjete.

Ova UPSHIFT radionica namijenjena je sudionicima iz Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i Brodsko-posavske županije. Online radionica održat će se putem aplikacije Zoom i ostalih alata za online timski rad, od 21. do 23. svibnja 2021. godine. Rok za prijavu je 12. svibnja. 2021. u ponoć.

Tijekom radionice zajedno ćemo raditi na kreiranju rješenja za izazove s kojima se suočava tvoja zajednica, uz važnu napomenu: najvažniji korak u kreiranju uspješnog rješenja jest dobro razumijevanje samog problema.
Ova će te prijava provesti kroz identifikaciju i analiziranje problema koji prepoznaješ u svojoj zajednici.

Proces selekcije najboljih prijava:
Najbolji timovi bit će oni koji su dobro promislili o problemima u svojoj zajednici, koji razumiju kako određeni problem utječe na zajednicu te kojima je jasan uzrok njegova nastanka. Također, veoma je važno da rješenje problema bude izvedivo, odnosno da se radi o problemu koji se može riješiti korištenjem ograničenih resursa. Još jedna važna činjenica kod definiranja problema u zajednici jest prepoznati koliki je utjecaj tog problema na stanovnike vašeg područja.

Prvi korak nakon završetka prijava je odabir 20 timova koji će sudjelovati na kratkom intervjuu s organizatorima UPSHIFT-a. Intervju će biti neformalan, a cilj samog intervjua je da organizatori radionice UPSHIFT saznaju nešto više o motivaciji svih prijavljenih. Po zvršetku intervjuiranja 20 timova, u subotu 15. 05. 2021. godine, 10 timova će biti izabrano za sudjelovanje na online radionici UPSHIFT. Za bilo kakvu pomoć slobodno nam se obrati! Tu smo za tebe!

Odabrani timovi biti će objavljeni na ZABUM - za budućnost mladih društvenim mrežama i web stranici 15. svibnja 2021. godine. Za bilo kakvu pomoć slobodno nam se obrati! Tu smo za tebe!

Nauči više o radionici UPSHIFT i zatraži podršku našeg tima kada posjetimo tvoj grad.

Prati nas na društvenim mrežama i web stranici i saznaj kada dolazimo u tvoj grad:
Facebook: http://fb.me/zabuducnostmladih
Instagram: https://www.instagram.com/zabum_za_buducnost_mladih/
Web: www.zabum.hr
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hrvatski ured za kreativnost i inovacije. Report Abuse