EXPERIMENTEM AMB ELLES (taller mensual)
Aquest és un formulari per apuntar-se a la càpsula formativa de Ciència que es realitzarà mensualment: Experimentem amb elles
Nom i cognoms de la persona participant *
Your answer
Curs i classe *
Your answer
Sessió/sessions a les que m'inscric *
Podeu escollir apuntar-vos a totes les sessions, apuntar-vos a una sessió única independentment de la científica que es treballi o la data, o seleccionar més d'una sessió en funció del dia i la científica que us interessi.
Required
Correu electrònic de contacte *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Sóc cooperativista, treballador/a del centre, alumne del centre o exalumne? *
Autorització drets d'imatge *
A causa de la Llei de Protecció de Dades (LOPD) ens cal poder disposar de la corresponent autorització individual per tal de poder fer fotografies als vostres fills i filles, les quals farem servir per a preparar vídeos, fotografies d’equip i d’altres materials que penjarem a les xarxes del Daina-Isard periòdicament, durant la temporada 2018/19.
Cobrament *
Autoritzo que Daina-Isard, Cooperativa d'Ensenyament faci efectiu el cobrament de la quota de l’activitat inscrita a mes vençut.
Subscripció al butlletí informatiu *
Vols subscriure't al butlletí de llavors? Es tracta d'un butlletí informatiu a través del què t'informarem de totes les noves activitats, modificacions i propostes que es duguin a terme al projecte.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Escola Daina Isard SCCL. Report Abuse