Heraansluitingsformulier

Beste Tecemo-lid,

Het huidig seizoen is nog niet afgerond en toch starten we reeds met de voorbereiding van het interclubseizoen 2019-2020. De eerste stap in deze voorbereiding is dat we willen te weten komen wat jouw plannen zijn voor het nieuwe seizoen.

Mogen we jou daarom vragen even de tijd te nemen om onderstaand heraansluitingsformulier in te vullen, en dit uiterlijk woensdag 10 april ingevuld in te sturen? Er worden ook papieren versies voorzien op het lokaal en een digitaal formulier per mail, maar onze voorkeur gaat naar dit formulier voor de makkelijkere verwerking. Ook indien je niet meer wenst aan te sluiten, vragen we je dit kenbaar te maken via dit formulier.

Op basis van de heraansluitingsformulieren vormen we de competitieploegen voor het volgende seizoen. Vergeet dus niet je voorkeuren qua ploegensamenstelling te vermelden. Bij het samenstellen van de ploegen zal het bestuur waar nodig betrokken leden of ploegen uitnodigen om samen naar mogelijke oplossingen te zoeken. Na 10 april kunnen we niet garanderen dat het nog mogelijk is om jezelf op te geven als vaste competitiespeler.

Op de Algemene Vergadering van 15 mei 2019 worden de nieuwe ploegen gepresenteerd.
Op voorhand wordt iedereen per mail op de hoogte gebracht van de samenstelling van zijn ploeg.

BELANGRIJK:
Het insturen van je heraansluitingsformulier heeft tot gevolg dat Tecemo je ook vanaf mei opnieuw zal aansluiten bij de aangeduide verbonden en de hieraan verbonden persoonlijke (competitie)bijdragen voor jou reeds moet betalen.
Deze persoonlijke (competitie)bijdrage blijft dus onder alle omstandigheden verschuldigd aan Tecemo (ook al besluit je om later toch niet aan te sluiten)!

Het sportbestuur

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service