Πολιτιστική κληρονομιά κτιρίων από σκυρόδεμα
Αυτή η σύντομη έρευνα έχει στόχο να καταγράψει τις απόψεις όσων εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με το αντικείμενο της πολιτιστικής κληρονομιάς, σε σχέση με την πολιτιστική και κοινωνική διάσταση κτιρίων από σκυρόδεμα του 20ου αιώνα.

Η έρευνα εκπονείται στα πλαίσια του έργου Διατήρηση Πολιτιστικής Κληρονομιάς από σκυρόδεμα του 20ου αιώνα σε μεταβαλλόμενα αστικά περιβάλλοντα (CONSECH20 - CONSErvation of 20th century concrete Cultural Heritage in urban changing environments), το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη καινοτόμων προσεγγίσεων για τη διατήρηση και προστασία κτιρίων πολιτιστικής κληρονομιάς από σκυρόδεμα του 20ου αιώνα, έναντι στις συνεχώς μεταβαλλόμενες αστικές επιπτώσεις, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τεχνικές, όσο και κοινωνικές πτυχές. Περισσότερες πληροφορίες για το ερευνητικό έργο μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα www.consech20.eu.

Η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική και ευελπιστούμε πως με την έρευνα αυτή θα μπορέσουμε να συμβάλουμε στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς από σκυρόδεμα. Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα χρειαστείτε λιγότερο από 5 λεπτά. Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτήν την έρευνα θα αντιμετωπιστούν ανώνυμα και τα δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν εκτός του πλαισίου της έρευνας ή/και της επιστημονικής διάδοσης.

*Υποχρεωτικό πεδίοSign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy