KINDERDANS met Daniel Sandu, bij Goe Folk
🎶 🕺🏼 Niemand blijft lang stilzitten bij Daniel Sandu: na de grote mensen zijn de kinderen aan de beurt! In het uurtje kinderdans op 22 april 2023 krijgen de danskriebels en spontaniteit van de jeugd vrij spel. Daniel heeft jarenlange ervaring met danslessen op scholen en krijgt elk kind aan het dansen. Bereid je voor op gigantisch veel aanstekelijk dansplezier!

🚩Alle kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar zijn welkom, danservaring is niet vereist. Ze dansen van 17:15 tot 18:15 onder leiding van de enige echte Daniel Sandu. De dansles gaat door in de zaal van Danspunt, DOK NOORD in de Sint-Salvatorstraat 18a in Gent. Meer info over bereikbaarheid vind je op www.goefolk.be/dansdag.

📄 Wil je van tevoren (vóór 10 april) inschrijven zodat we weten hoeveel kinderen we ongeveer kunnen verwachten? Je kan ook meerdere kinderen tegelijk inschrijven (bijvoorbeeld als verantwoordelijke van een kinderdansgroep), maar enkel met de toestemming van de ouders. We vragen naam, adres en geboortedatum van elk kind vanwege de verzekering die we afsluiten. 

Vergeet niet om vervolgens €3 per kind over te schrijven op BE38 9796 2155 3672 onder vermelding van "NAAM VOLWASSNENE + kinderdans2023" om je inschrijving compleet te maken! Je ontvangt een bevestigingsmail nadat we de betaling ontvangen hebben. Stuur vragen naar info@goefolk.be als er iets niet lukt.

/Privacy: We vragen je e-mailadres zodat we een bevestiging van je inschrijving kunnen sturen en een link om je inschrijving te kunnen wijzigen. We vragen je naam en gsm-nummer om contactopsporing mogelijk te maken bij eventuele covidbesmettingen en voor lastminute annuleringen. Adres en geboortedatum worden gevraagd voor het afsluiten van een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Deze gegevens worden bewaard tot minstens 30 dagen na de activiteit, en uiterlijk 31 december van het jaar verwijderd./
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Wat is de naam van de volwassen verantwoordelijke? *
Wat het gsm-nummer van de verantwoordelijke? *
Schrijf je de kinderen in namens een dansgroep? Zo ja, welke?
Ik schrijf dit kind in voor de cursus kinderdans door Daniel Sandu bij Goe Folk, op 22 april 2023 om 17:15

Naam kind
*
Adres kind *
Geboortedatum kind

*
MM
/
DD
/
YYYY
Heb je nog andere vragen of opmerkingen?
Wil je nog meer kinderen inschrijven? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy