Sessió formativa online
Repensem els canals de comunicació i venda del nostre negoci i potenciem l’online 

Estem vivint una situació molt complexa que ens ha obligat a repensar com hem de treballar i la forma com ens comuniquem i venem als nostres clients.

En aquesta sessió us ajudarem a repensar el vostre model de negoci, tenint en compte sobretot les possibilitats que ens ofereix la col·laboració i la tecnologia per adaptar-nos a aquesta “nova normalitat”, potenciant la vostra presència online, en funció de la vostra situació de partida.
Empresa
Nom participant *
Cognoms *
Correu electrònic *
Telèfon
Observacions i comentaris
El Consell Comarcal de l’Anoia usarà les dades obtingudes només per comunicar al participant qualsevol notícia relacionada amb aquestes formacions. Pel que fa a les dades sol·licitades, els participants podran exercir els drets reconeguts per llei d’accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició, si escau, així com el dret de revocar el consentiment prestat per a la cessió de les seves dades. Aquests drets podran ser exercits pel participant o, si escau, per la persona que el representi mitjançant sol·licitud escrita i signada, dirigida per correu electrònic a l’adreça lcosta@anoia.cat
El Consell Comarcal de l’Anoia compleix les obligacions d’acord amb el que estableix la normativa aplicable, la Llei Orgànica 3/2015, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy