StartupGrind introduces Dash cryptocurrency to Serbia, 13.10.2017.
Znate šta su kriptovalute? Čuli ste za Bitcoin, Ethereum and Litecoin? Želite da se uključite na neki način i pribavite svoje prve kriptonovčiće?

Onda dođite 13. oktobra od 18:30 u Garage Lab da čujete više o Dash kriptovaluti i saznate zašto je baš ona opcija broj 1 za vršenje plaćanja i transfera u odnosu na gore navedene kripto valute.

Naš gost biće "Unchained" (za one koji ga možda znaju sa Dash.org foruma), američki kripto-evangelista i kripto-investitor od 2015. godine. Pre nego što je počeo da se bavi kriptovalutama radio je i kao softverski inženjer u Intelu preko 10 godina, kao i u marketingu. Ponosni preduzetnik i Dash know-it-all. Vlasnik Dash master node-a.
Takođe, priključiće nam se i ekipa iz Electronic Currency District, najvećeg domaćeg servisa za posredovanje pri kupovini kriptovaluta, kao i vlasnika kripto-bankomata koje viđate sve češće po Beogradu.

Ovaj događaj će se ponosno održati u saradnji sa Garage Lab Belgrade u okviru Innovation Jam: Blockchain + Raspberry Pi u Garage Lab-u nedelje.

Za sve koji dođu, spremamo kripto-iznenađenja i još mnogo toga ;)

GDE? Garage Lab (Playground centar), Kralja Milana 10 (ulaz sa stepeništa iz Devojačkog parka)
KAD? Petak, 13. oktobar od 18:30

Ime i prezime *
Your answer
E-mail *
Your answer
Tvoja škola/fakultet/firma/organizacija? *
Gde učiš/studiraš/radiš/volontiraš?
Your answer
Želiš li da primaš naš newsletter? *
Slaćemo ti zanimljive stvari u vezi daljih aktivnosti u Garage Lab-u, kao i pozive za naredne IoT i Blockchain meetup-e. Nećemo spamovati, obećavamo.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms