Opcions formatives de Setembre
Estem preparant una sèrie de càpsules formatives de 2 hores de durada realitzades per somiador.com sobre les quals us volem demanar la vostra opinió.

En el següent formulari hi ha una proposta de 8 Càpsules TIC de Somiador.com. MARQUEU-NOS LES QUE US INTERESSEN MÉS. Les més ben valorades es planificaran per la segona quinzena de setembre.

Nom: *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Empresa *
Your answer
Ofimàtica Microsoft Excel (Bàsic)
Descripció:
Aprèn a operar amb el full de càlcul de Microsoft líder mundial.
Introducció als operadors d'Excel: Sumar, restar multiplicar, dividir,
Funcions lògiques, de text, Cerca i referencia: Si, Extraer, Encontrar, Buscar-V H, etc
Gestió de dades: Introducció al gràfic dinàmic.
Valora el teu interès en la Formació: Ofimàtica Microsoft Excel (Bàsic)
No m'interessa.
M'interessa molt.
Ofimàtica de google.
Descripció:
Google s'ha convertit en un aliat imprescindible per moltes empreses. En aquesta càpsula treballarem Google Docs des de la visió d'empresa, documents compartits, fulls de càlcul, presentacions, aprofitant els avantatges que ens aporta treballar al núvol.
Valora el teu interès en la Formació: Ofimàtica amb eines de Google.
No m'interessa.
M'interessa molt.
Edició de fotos corporatives amb Gimp
Descripció:
Gimp és l'editor de fotografies basat en codi obert més potent i versàtil del moment. En aquesta càpsula l'utilitzarem per crear logos, aplicar transparències, marques d'aigua, adaptar imatges a formats webs o impressió etc..
Valora el teu interès en la Formació: Edició de fotos corporatives amb GIMP
No m'interessa.
M'interessa molt.
Gestió i retoc fotogràfic des del mòbil
Descripció:
Els nous dispositius mòbils ens permeten generar contingut gràfic des de qualsevol lloc, però sovint necessitem realitzar certs ajustaments a les nostres imatges abans de publicar-les. Amb aquesta càpsula realitzarem un repàs a les app's mòbils més utilitzades, podràs editar les fotos d'una manera ràpida i simple abans de publicar-les a internet.
Valora el teu interès en la Formació: Gestió i retoc fotogràfic des del mòbil.
No m'interessa.
M'interessa molt.
Edició de Vídeos amb Lightworks (dues sessions)
Descripció:
Lightworks és un famós editor de vídeo professional multiplataforma, ideal per adaptar vídeos abans de penjar-los a internet.
En aquesta càpsula aprendrem els conceptes bàsics de l'edició de vídeo i el funcionament del programa Lightworks. Realitzarem pràctiques de tallant i enganxant fragments, afegint títols i altres accions bàsiques que ens permet aquest potent editor de video professional.
Valora el teu interès en la Formació: Edició de vídeos amb Lightworks (dues sessions)
No m'interessa.
M'interessa molt.
Eines d'organització de Google.
Descripció:
Internet ens ha canviat la manera de treballar, empreses com google ens ofereixen eines gratuïtes i simples que ens poden estalviar molt de temps i maldecaps. En aquesta càpsula utilitzarem l'eina keep per realitzar notes, llistes de tasques pendents, organització personal, i ho combinarem amb utilització del calendari per si volem sincronitzar l'agenda amb proveïdors, clients o comercials.
Valora el teu interès en la Formació: Eines d'organització de Google
No m'interessa.
M'interessa molt.
Les intimitats de Google Chrome
Descripció:
En pocs anys Google Chrome ha arribat a ser el navegador més utilitzat a internet, aquesta posició no és casual, el navegador Chrome ens ofereix molts serveis extensions que faciliten la sincronització entre les nostres dades des de qualsevol dispositiu. En aquesta càpsula parlarem de les particularitats dels navegadors, i en especial del Chrome, gestionarem diferents perfils, aprendrem a organitzar-nos els enllaços preferits entre altres opcions.
Valora el teu interès en la Formació: Les intimitats de Google Chrome
No m'interessa.
M'interessa molt.
Seguretat informàtica
Descripció:
Davant els possibles riscos de seguretat, quines són les accions que podem adoptar. En aquesta càpsula es parlarà dels programes que podem utilitzar per custodiar les nostres contrasenyes. Sistemes d'encriptació de dades, enviar un document confidencial mitjançant el correu electrònic, aplicar xifratges als nostres pendrives USB corporatius, evitant que una pèrdua del dispositiu USB no suposi cap risc per les nostres dades.
Valora el teu interès en la Formació: Seguretat Informàtica
No m'interessa.
M'interessa molt.
Quin és el millor dia per realitzar les sessions formatives?
Quina seria la millor franja horària?
Observacions:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Somiador.com.