Înscriere in proiectului Sanatos la pieptul mamei
În contextul actualei pandemii și a ratei ridicate a mortalității infantile în România, procesul de educație a tinerelor mame are o importanță strategică pentru sănătatea publică.

Eforturile profesioniștilor din domeniul medical și din domeniul asistenței sociale nu își pot atinge obiectivele finale de promovare a sănătății și de reducere a morbidității fără crearea unor deprinderi de viață sănătoasă în rândul populației. Este binecunoscut faptul că primul an de viață are o importanță deosebită în dezvoltarea ulterioară a copilului și că un element esențial al acestui început de drum în viață îl reprezintă hrănirea corectă, respectiv alăptarea exclusivă în primele 6 luni.

Pornind de la aceste premize, Asociația SAMAS în colaborare cu biroul UNICEF România au initiat un program prin care se vor derula urmatoarele activitati:
- informare a mamelor la nivel comunitar și în mai multe maternități din țară pe teme legate de alăptare sau de menținerea lactației pe perioada în care există contraindicații medicale pentru alăptare precum și despre subiecte privind igiena și îngrijirea bebelușului în primele luni de viață, prin intermediul materialelor printate expuse in maternitati si a resurselor online si video.
- formarea asistentilor medicali comunitari pe teme legate de alaptare si sprijin in aplicarea notiunilor asimilate (6 ore de training si o sesiune de sprijin unu-la-unu, materiale de suport samd)
- webinarii informative pentru medicii de familie si medicii de familie rezidenti

Prin intermediul acestui formular va inscrieti pentru a primi informatii despre viitoarele cursuri de formare medicala continua pe teme legate de alaptare si sprijin in aplicarea notiunilor asimilate (trei sesiuni de curs insumand 6 ore, la cate doua saptamani distanta si o sesiune de sprijin unu-la-unu, materiale de suport samd).

Daca aveti dificultati sau doriti sa ne adresati intrebari, va rugam sa sunati la 0766864567 sau 0786289643.
Nume si Prenume *
Telefon *
Email *
Ati mai participat la cursuri sau evenimente organizate de SAMAS? *
In ce localitate si judet sunteti asistent medical comunitar? *
Cate gravide aveti in ingrijire? *
Cati copii aveti in ingrijire? *
Va rugam sa ne scrieti mai jos 2 mituri despre alaptare pe care le-ati intalnit? *
Care sunt asteptarile dumneavoastra de la cursul de alaptare oferit de Asociatia SAMAS? *
Asociația SAMAS știe că sunteți interesat de modul în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate, recunoscând, în același timp, importanța protecției confidențialității. În cadrul Asociației SAMAS ne-am asumat angajamentul de a vă proteja dreptul la confidențialitate. Obiectivul nostru îl reprezintă protecția tuturor datelor cu caracter personal pe care le deținem, gestionarea datelor dumneavoastră cu caracter personal într-un mod responsabil și asigurarea transparenței în practicile desfășurate. Încrederea dumneavoastră este importantă pentru noi. În acest sens, ne-am asumat respectarea următoarelor principii de bază: 1. nu aveți obligația de a ne furniza date cu caracter personal solicitate de către noi. Cu toate acestea, în cazul în care optați pentru a nu ni le transmite, există posibilitatea ca noi să nu putem oferi anumite servicii sau produse; 2. colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastră se face în baza scopurilor exclusive definite în prezenta Declarație privind confidențialitatea sau a celor specifice pe care ţi le transmitem și/ sau pentru care ţi-ai exprimat consimțământul; 3. obiectivul nostru îl reprezintă colectarea, prelucrarea și utilizarea unui volum cât mai redus posibil de date cu caracter personal; 4. în cazul în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate în practică, intenționăm să le păstrăm cât mai exacte și actuale posibil. 5. în cazul în care datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le colectăm nu mai sunt necesare în scopurile prevăzute și nu ni se impune obligația legală de a le păstra, vom aplica toate măsurile necesare pentru a le șterge, distruge sau anonimiza permanent. 6. datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi transmise, vândute, închiriate sau dezvăluite în alte scopuri decât cele prevăzute în prezenta Declarație privind confidențialitatea. Afla mai multe informatii despre protectia datelor cu carcater personal aici - https://www.programsamas.ro/confidentialitate/ *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy