“Qytetarët për prokurim efiçient dhe menaxhim të ndërgjegjshëm të parasë publike”
Email address *
1. Emri dhe Mbiemri: *
Your answer
2. Data e lindjes: *
MM
/
DD
/
YYYY
3. Universiteti, Fakullteti dhe Dega :
Your answer
4. Niveli i studimeve:
Your answer
6. Numri i telefonit:
Your answer
8. Pse dëshironi të jeni pjesë e kësaj punëtorie? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms