A.E. MONTSERRAT - Formulari Flickr
Omple aquest formulari amb les dades demanades per tenir accés al Flickr de l'Agrupament Escolta Montserrat i poder veure tot el contingut multimèdia dels escoltes.

Et preguntarem quina relació has tingut amb l'Agrupament Escolta Montserrat. Les teves respostes no es publicaran i no es compartiran amb ningú. Tranquil, només et volem conèixer una mica i decidir si et podem donar accés o no.

A l'acabar el formulari, se't demanaran algunes dades personals, mai et demanarem cap contrasenya.
-Nom i Cognoms
-Email registrat a Flickr
-Usuari de Flickr

RECORDATORI!

Recorda que per poder veure les fotografies i vídeos del nostre perfil del Flickr, el teu perfil ens ha de seguir. Si no és així, per més que omplis el formulari no podrem donar-te accés.

IMPORTANT MENORS DE 13 ANYS!

Una de les condicions de Flickr, és que només els majors de 13 anys poden tenir un compte (apartat 8 de les condicions de Flickr). Per tant, els menors de 13 anys tampoc poden sol·licitar l'accés al nostre Flickr. Els pares es poden crear un compte on podran ensenyar les fotografies i vídeos als escoltes menors de 13 anys.

Qualsevol dubte que tinguis, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres al correu electrònic: it@aemontserrat.org
Recollida de dades
En virtut del que es disposa a la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que mitjançant l'emplenament i enviament del present formulari les teves dades personals quedaran incorporats en el nostre fitxer personalitzat i confidencial, amb la finalitat de poder prestar els serveis sol·licitats.

Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les teves dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a it@aemontserrat.org
Condicions de Recollida de Dades de Caràcter Personal *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy