Inscripció a la presentació de la primera fase del Pla Director del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central
Dilluns, 29 de gener de 2018, a les 19:30h
Consell Comarcal del Bages, Sala Polivalent (veure al mapa: https://goo.gl/maps/V653cUsJYk62)

DESCRIPCIÓ DE LA SESSIÓ:
Us convidem a la presentació oficial de la primera fase del Pla Director del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central. En aquesta sessió es descriurà la diagnosi de la situació actual del Geoparc. L'empresa consultora Quaderna exposarà les conclusions d'aquesta primera fase, que ha comptat també amb la participació d'un centenar d'agents, entitats i representants de les principals administracions i sectors del territori d'interès en el Geoparc.


PROGRAMA:
19:30h - Benvinguda i introducció al Pla Director
19:40h - Presentació del Pla Director
20:25h - Torn de preguntes
Títol sense títol
Nom i cognoms: *
Entitat o empresa: *
Correu electrònic: *
Municipi *
D'acord amb el que estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals subministrades per vostè, s'incorporaran en un fitxer d’“Usuaris de Serveis”, del que el Consell Comarcal del Bages és responsable, i seran objecte de tractament, per a l'exclusiva finalitat de gestionar els diversos serveis públics del Consell Comarcal utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions.

Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició que legalment li corresponen, dirigint-se al Consell Comarcal del Bages, per correu postal a la Muralla de Sant Domènec, 24 08241 de Manresa o correu electrònic (lopd@ccbages.cat).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy