KNLTB Competitie 2020 - senioren
De KNLTB Competitie staat vooralsnog gepland van begin september tot eind oktober 2020. De inschrijving loopt van 15 juni t/m 1 juli 2020. Geef je snel op!
Email address *
Speeldata 2020
Competitieaanbod 2020
Keuze voorjaarscompetitie *
Required
Aanvoerder *
Teamgenoten *
Voorkeur ballen *
Required
Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld voor alle deelname aan de KNLTB Competitie 2020 bedraagt € 37,71 per team (senioren) plus de kosten van nieuwe ballen voor de thuiswedstrijden. Hiervoor krijgen de aanvoerders t.z.t. een factuur via de club gemaild.
Baancapaciteit
Gezien de populariteit van het competitiespelen en de baancapaciteit kan het zijn dat één (of meerdere) van de wedstrijden die normaal thuis gespeeld wordt, bij een andere club, bijvoorbeeld Stiens of Marssum, plaats zal vinden. Ook kan het zijn dat er bij veel deelnames op bepaalde dagdelen met wisselbanen gewerkt wordt. Hierbij kan het zijn dat de aanvangstijd op de avond op 18.30 uur wordt gezet.
Informatie senioren competitie
Algemene informatie voorjaarscompetitie:
https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/senioren/
Uitleg 8 & 9 competitie beginners
Alleen voor de speelsterkte 8 en 9. Je speelt dus lekker op je eigen niveau. Gezelligheid staat voorop. Resultaten tellen niet mee voor de speelsterkte.

Je speelt per team twee dubbelpartijen. Alle combinaties zijn mogelijk DD, HD of GD. Het is gemakkelijk een team te vormen omdat er maar drie mensen nodig zijn.

Je speelt de wedstrijden volgens het compact spelen principe. Hierdoor speel je kortere wedstrijden en kun je in principe met één baan toe. In deze vorm wordt het Beslissend Punt Systeem (BPS) toegepast bij de 40-40 stand en een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) in plaats van een volledige derde set gespeeld.

Deze competitievorm is er op de donderdagavond of zondagmiddag.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy