Inschrijving Proefles kleuters                    Inschrijving testles gymnast >6j (seizoen 2024-2025)
Jammer genoeg zijn de groepen voor dit jaar al allemaal bezet.
U kan inschrijven voor een testles (gymnast >6j) of proefles (kleuters) voor het volgende seizoen (2024-2025)

Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een bestand, beheerd door het secretariaat van TC Olympia Zwijnaarde in overeenstemming met onze Privacy Verklaring.
Ze worden enkel gebruikt voor administratieve doeleinden verbonden aan de turnvereniging.
U hebt het recht op toegang tot uw persoonlijke gegevens en kan hiervan steeds een verbetering vragen.


KLEUTERS:
De kleuters hoeven niet te worden getest. Zij kunnen zich registreren volgens het formulier en kunnen na het volgen van twee proeflessen definitief inschrijven. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Kleuters (<6j) duiden hun groep aan volgens de leeftijd. De proeflessen voor de kleuters gaan door op zaterdag 7/9/24 en 14/9/24 .

Na het volgen van deze proeflessen moet de nieuwe gymnast zo vlug mogelijk worden ingeschreven. Dit kan je doen via onze website (www.tozvzw.be). Het lidgeld dient eveneens zo vlug mogelijk worden betaald. Niet betaald = niet verzekerd. Van zodra je definitief bent ingeschreven mag je naar de training komen.

Het inschrijven op dit formulier geldt niet als definitieve inschrijving in de club. Indien een groep volzet is zal de gymnast die is ingeschreven voor een proefles op de reservelijst worden geplaatst.


GYMNASTEN > 6j
De gymnasten zullen eerst deelnemen aan een testmoment. De datum en uur van de testmomenten zal nog worden meegedeeld. De testmomenten zullen in mei en/of in september plaatsvinden.
Het is de bedoeling dat de nieuwe gymnast aan één van deze testmomenten deelneemt. Indien men op beide testmomenten niet aanwezig kan zijn kom je op de reservelijst terecht.

Na het testen wordt  de gymnast aan een definitieve groep toegewezen. Dit zal gebeuren in samenspraak met de ouders, gymnast en trainer.

Na het toewijzen van de definitieve groep moet de gymnast zo snel mogelijk worden ingeschreven. Dit kan je doen via onze website (www.tozvzw.be). Het lidgeld dient eveneens zo vlug mogelijk worden betaald. Niet betaald = niet verzekerd. Van zodra je definitief bent ingeschreven mag je naar de training komen.

Het inschrijven op dit formulier geldt niet als definitieve inschrijving in de club. Indien een groep volzet is zal de gymnast die is ingeschreven voor een testles op de reservelijst worden geplaatst.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen.  Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam van de gymnast *
Voornaam van de gymnast *
E-mail gymnast
E-mail mama
*
E-mail papa
*
Adres *
GSM-nummer gymnast
GSM-nummer mama
*
GSM-nummer papa
*
Geboortedatum gymnast
*
MM
/
DD
/
YYYY
Heeft uw kind al enige ervaring met turnen (voorgaande clubs, groepen, ....) *
Proefles kleuters: Duid de groep aan waarvoor u uw kind wil laten inschrijven.
Testen nieuwe gymnasten > 6j:
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy