Bowellness-tunnit tulevat Tampereelle! 

Syyskaudelle 2023 on luvassa 2 erilaista tuntia, joista molempiin suosittelemme 2 kerran yksilöllisempää startti-kurssia. 

Starttikurssi: Suositellaan osallistumista ennen pienryhmään osallistumista. Starttikursseja voidaan toteuttaa pitkin syksyä. Starttikurssilla valmentaja käy liikkeet lävitse kanssasi henkilökohtaisesti ja huomioi mahdolliset liikerajoitukset. Sinulle opetetaan Bodybow-kaaren käyttö ja perehdytetään liikkeisiin, jolloin jatkossa voit osallistua pienryhmätunneille turvallisesti ja luottaen omaan osaamiseesi. Starttikurssi sisältää 2 lähitapaamista maksimissaan 3 henkilön ryhmässä. Starttikurssin hinta on 79€/henkilöKäytyäsi startti-kurssin voit osallistua pienryhmätunneille.

Ryhmä 1: Voimaa ja joustoa ikääntyviin vuosiin. Luvassa on Ikääntyvien voima- ja kehonhuoltoharjoittelu. tunti sopii +60-vuotiaille. Harjoittelu tarjoaa turvallista ja vaikuttavaa voima-ja kehonhuoltoharjoittelua ikääntyvälle. Välineenä on Bodybow-kaari. Emme suosittele tunnille osallistumista jos tarvitset liikkumiseen apuvälineitä.  Kymppikortti kustantaa 169€ ja on voimassa 6 kk ostosta.

Ryhmä 2:  Toiminnallinen harjoittelu: Faskiakalvojen käsittely toiminnallisen harjoittelun avulla. Tunti sopii kaikenikäisille. Tunnin tavoitteena on ensisijaisesti huoltaa kehon kiputiloja, kuten selkävaivoja. Luvassa on kokonaisvaltainen kehon huolto ja lihaskireyksien helpotus. Välineenä on Bodybow-kaari. Kymppikortti kustantaa 169€ ja on voimassa 6 kk ostosta.

Ryhmien aloitus on syyskuussa 2023. Aikataulut tarkentuvat kesän kuluessa.

Kouluttajana toimii Hanna Rinta, Fysioterapeutti, Bowellness-kouluttaja ja ohjaaja

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Haluan lisätietoja: *
Tilaan oman kaaren kotiharjoitteluun (lisätiedot https://www.bowellness.fi/valinemyynti/ ) väriyhdistelmällä: *
Submit
Clear form
This form was created inside of Hanna Rinta / bowellness.fi. Report Abuse