Persona/entitat/ajuntament interessada a engegar el programa En Bici Sense Edat a la seva localitat.
Des d'En Bici Sense Edat volem convidar a tots els actors de la societat a involucrar-se en la tasca d'acompanyar a les persones majors i combatre junts la solitud no desitjada i l'aïllament social. Per nosaltres és un plaer experimentar com el moviment creix i s'estén a tot arreu!

Començar un nou capítol d'En Bici Sense Edat és una experiència sorprenent.

Res és més emocionant que presenciar l'alegria de la gent gran i les persones voluntàries quan tornen de passejar amb els cabells desendreçats, les galtes roses i un munt d'històries compartides, així com veure aparèixer de manera automàtica somriures a les cares de tota gent que els veu passejar per la seva ciutat.

Si ets una persona/entitat/ajuntament amb ganes d'engegar un nou capítol d'En Bici Sense Edat a la teva localitat, omple el següent formulari i ens posarem en contacte a la brevetat.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Cognom *
Nom de l'entitat que representa
email de contacte *
telèfon de contacte
Localitat *
Número aproximat d'usuàries
Com ens has conegut? *
Required
Tens algun dubte  o comentari?
Protecció de dades *
En aplicació del Reglament General de protecció de dades de caràcter personal, s'informa que les dades facilitades seran incloses en el fitxer de l'Associació EN BICI SENSE EDAT. Omplint el formulari d'inscripció, vostè autoritza a En Bici Sense Edat a incloure les seves dades en el citat fitxer així com a utilitzar-les i tractar-les de forma automatitzada, o no, per a la gestió i registre de les seves relacions amb aquesta entitat. Així mateix, vostè també autoritza el tractament de les seves dades personals per a l'enviament, per qualsevol mitjà, d'informació sobre les activitats i serveis de l'Associació. S'autoritza, així mateix a enviar-li el butlletí de distribució gratuïta. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos d'una obligació legal. Existeix la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades que subministreu, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitja
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Cycling Without Age. Report Abuse