Keikalle Linna Bariin
Aloita tästä! Juostaan perusasiat läpi ja jatketaan sähköpostissa tai puhelimella!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Miten homma toimii Linna Barissa
Linna Bar on pieni mutta intiimi baari. Asiakaspaikkoja sisällä on 50, stage on tukeva ja verrattain tilava, ja nätillä ilmalla voi soittaa tietyin rajoituksin myös terassilla jolloin keikka aukeaa viereiseen puistoon, mihin porukkaa mahtuu jo sitten aika mukavastikin.

Oletusarvoisesti emme maksa keikkaliksoja koska keikkojen mahdollinen lisämyynti menee käytännössä keikkojen mahdollistamisen kuluihin eikä riitäkään, mutta tarjoamme tosi sympaattisen ja iisin paikan keikalle josta jää muisto. Roudaustarpeet ovat minimaaliset (talossa olevat kamat näet https://drive.google.com/drive/folders/1pTHIEn3BCFBT3-pgjbY75SPX03dk_TsX?usp=sharing), meininki on mainio ja pidämme artisteja hyvänä kohtuudella, välillä ylikin. Nälkäisenä tai janoisena ei ole tarvinnut poistua, toki valikoimamme ja ns. päivän tilanteen huomioiden; vaikka ruokalistamme on lyhyt ja yksinkertainen, aina jotain puuttuu ja tiskin takaa ei keittiöön ehdi kun meininki on kova. Jutelkaa siis kiinteästä ravinnosta hyvissä ajoin ennen hälinää, baarimme on optimoitu, eh, laseittain tarjottavaan ravintoon.

Valtaosa meillä järjestetyistä tilaisuuksista ovat maksuttomia, mutta keikkailu omalla lippuriskillä on mahdollista. Tarvittaessa meiltä löytyy verkkokauppa missä voimme lippujanne ennakkoon myydä (myyntitulojen laskuttamiseen tarvitsette y-tunnuksen tai vastaavan). Lipunmyynti ovelta tapahtuu artistin toimesta, siihen emme sekaannu ollenkaan. Hattua saa myös kierrättää, ja hatun lieriin on kätevää laittaa vaikkapa MobilePay-tunnuksenne, mutta nämä asiat ovat itsenne päätettävissä. Jeesaamme missä voimme.

Linna Bar sijaitsee saaressa. Tänne ei ole tavallisten kuolevaisten käytettävissä olevaa tieyhteyttä, mutta lautalla tai vesibussilla pääsee kesät talvet. Lautta maksaa bussilipun verran ja autoilta 40+€ edestakaisin. Viimeiset yhteydet kulkevat yöllä 02 huitteilla. Maitokärryjä ja muita roudausvermeitä on, ja tosiaan talossa on aika paljon tavaraa valmiina.

Markkinointi
Linna Barilla on tietyt kanavat joissa kerromme tapahtumistamme, mutta päävastuu markkinoinnista on artistilla itsellään. Käytännössä kaikki perustuu esiintyjän tuottamaan Facebook- tapahtumaan josta kopioimme ja jota jaamme tahoillamme.

Tapahtuu seuraavasti:
- Artisti tekee tai teettää Facebook-tapahtuman vähintään 14-21 vrk ennen keikkaa. Tämä on tärkeää, edellisenä päivänä aloitettu markkinointi ei tavoita käytännössä ketään. Huom! Tee tapahtuma/event, pelkkä julkaisu ei riitä!!!!
- Linna Bar liitetään tapahtuman rinnakkaisjärjestäjäksi, jolloin tapahtuma tulee näkyviin myös baarin tapahtumalistauksessa. Tässä kohtaa pingatkaa meitä lähettämällä sähköposti info@linnabar.fi, otsikoksi EVENT ja tapahtuman pvm, niin varmistetaan että asiat näkyy siellä missä pitää.

Tämän jälkeen laitamme muutaman päivän sisällä tapahtuman omiin kanaviimme kopsaamalla kuvat ja tiedot ao. FB-tapahtumasta, ja levitämme kaikki ilosanomaa tahoillamme. That's it. Jeesataan jos ei onnistu, mutta tehdään se ajoissa!
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy