OKTINET beiratkozás

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy az OKTINET kurzusait választod!
A CSOMAGOK ÉS KURZUSOK TÍPUSAIT, ÁRAIT LEJJEBB GÖRGETVE TALÁLOD MEG! DE MÉG MIELŐTT TOVÁBB MENNÉL...

Kérjük, figyelmesen olvasd át az alábbi tájékoztatót, és bátran kérdezz a lent megadott elérhetőségeken, ha még kíváncsi lennél valamire! Itt a legfontosabb használati feltételekre igyekeztünk a figyelmed felhívni, a teljes Általános Szerződési Feltételeket az itt következő linken találod, kérjük, hogy figyelmesen olvasd át! https://oktinet.hu/mod/page/view.php?id=619

Az Oktinet Oktatási Portál kiválasztott kurzusait a következő feltételekkel tudod használni:

- Rendelkezel a használathoz szükséges eszközökkel: számítógéppel, vagy laptoppal, vagy tablettel, vagy okostelefonnal, valamint internetkapcsolattal. (Ha valami miatt átmenetileg megszakadna a kapcsolat, a rendszer tárolja az addig kitöltött válaszokat, ezért a munkád később onnan folytathatod, ahol abbahagytad!)


- A kurzusok kedvezményes árai két havi előfizetésre vonatkoznak, amely a felhasználónevet és jelszót tartalmazó e-mail általunk történő elküldésétől számít! Az itt feltüntetett árak forintban értendők, és az áfát tartalmazzák.

- A rendszert 1 felhasználó egyidejűleg egyetlen eszközön (1 IP-címen) érheti el. A felhasználónevet és jelszót kizárólagosan egy Felhasználó használhatja, de Felhasználó a számítógépén, tabletjén vagy telefonján is beléphet ugyanazzal a jelszóval, vagy használhatja a rendszert több számítógépen is! Ha felmerül a gyanú, hogy Felhasználó vagy valaki más ezzel visszaél, és 3-nál több IP címről jelentkeznek be ugyanazzal a felhasználónévvel, akkor Szolgáltató felveszi Felhasználóval a kapcsolatot a helyzet tisztázása érdekében. A felhasználói névvel és jelszóval történő ismétlődő visszaélés esetén Szolgáltatónak jogában áll korlátozni a szolgáltatás elérését.

- A rendelkezésre bocsájtott anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, ezért sokszorosításuk, vetítésük, közzétételük előzetes írásbeli engedélyhez kötött.

- Adataidat bizalmasan kezeljük, és azt harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki. Erről bővebben itt olvashatsz: https://oktinet.hu/mod/page/view.php?id=414


A jelentkezési lap beérkezése után 24 órán belül egy megerősítő e-mailt küldünk számodra a képzési és átutaláshoz szükséges információkkal. Ha ezt nem találnád a megadott e-mail fiókodban, akkor kérjük, ellenőrizd a "spam" (levélszemét) fiókot is, vagy haladéktalanul vedd fel velünk a kapcsolatot!

 
A közreműködésed köszönjük! Eredményes tanulást, és sikeres vizsgát kívánunk!

Az OKTINET csapata
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
E-mail cím újra *
Név *
Születési dátum *
MM
/
DD
/
YYYY
Iskola neve *
Telefonszám *
Lakcím (erre a címre állítjuk ki a számlát) *
Tanult nyelv *
Cég neve (csak abban az esetben érdekes, ha számlát cég nevére állítjuk ki!)
Cég székhelye (csak abban az esetben érdekes, ha a számlát cég nevére állítjuk ki)
Melyik kurzust vagy csomagot választod? *
Required
 Az Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelmi tájékoztató tartalmát elolvastam, megértettem és tudomásul vettem. *
Beleegyezem, hogy az Oktinet híreket és információkat küldjön nekem e-mailben. *
Köszönjük a jelentkezésed! 24 órán belül értesítőt küldünk a rendszer használatához, és az átutaláshoz szükséges információkkal. Addig is tekintsd meg az alábbi, felhasználást segítő videónkat!
Ha további kérdésed lenne, akkor keress minket bátran!

E-mail: oktinetmail@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/e.oktinet/

A portál üzemeltetője:
Canimig Hungary Bt.
Cégjegyzékszám: 03-06-115599
Adószám: 21831470-1-03

Oktinet nyelvi érettségi és vendéglátóipari vizsgafelkészítő portál bemutató videó
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy