Vuurwerk Angst Enquete
Hoe bang is jouw dier en wanneer
Naam *
Naam dier *
Mijn dier is een *
1. Hoe bang is jouw dier? *
2. Mijn dier is bang voor: (meer opties mogelijk)
Iets anders namelijk:
3. Weet je de oorzaak voor de angst? Dit kan zijn doordat het dier niet goed gesocialiseerd is in zijn puppy / kitten / veulen-tijd of bijvoorbeeld ontstaan na een vervelende ervaring.
Clear selection
Omschrijf kort, indien bekend, wat de oorzaak van de angst is volgens jou. Is het al zo lang als je jouw dier hebt zo of is het gaandeweg ontstaan.
4. Welke periode is jouw dier bang voor vuurwerk?
Clear selection
5. Hoe bang is jouw dier tijdens deze periode? Wil niet meer naar buiten, is gestrest in huis, kruipt weg. Omschrijf het angst gedrag:
6, Wat voor middelen of acties heb je gebruikt om jouw dier te ondersteunen tijdens deze angstige vuurwerk periode? Bijv. medicatie, bloesem remedies, thundershirt of iets anders. En wat was het effect daarvan?
7. Hoe beïnvloed de angst van jouw dier zijn (of haar) en jouw leven? Zijn er daardoor bepaalde beperkingen voor het dier of voor jou persoonlijk?
8. Wat zou het voor jou betekenen als jouw dier minder angstig zou zijn?
Indien er nog iets anders is dat je wil toevoegen kan dat hier:
Wanneer je de tijd genomen hebt om deze enquete in te vullen ga ik er van uit dat je een huisdier hebt met angst voor vuurwerk. Misschien heb je al van alles geprobeert om jouw dier te helpen tijdens deze angstige periode. Mensen zeggen vaak moedeloos te worden van hun angstige dier. Vooral omdat zij zo weinig voor hun dieren kunnen doen op die momenten. Graag deel ik de informatie over een 100% veilig produkt dat het dier zal helpen meer ontspannen te zijn op spannende en stressvolle momenten met bewezen resultaten. Mag ik jou hierover mailen? *
E-mail
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy