Podporna molitvena ekipa Mozirje-Šmihel
Se sprašujete, kako lahko pomagate in sodelujete v župnijskem naporu ponesti evangelij v ta svet? Morda se ne čutite usposobljeni ali poklicani za neposredno delovanje v kakšnem projektu ali aktivnosti župnije?

Vsako delo za evangelij mora biti izmoljeno. Zato potrebujemo molilce, ki bodo molili za prizadevanja župnije za evangelizacijo. Vabimo vas, da se pridružite “ekipi za molitevno podporo“, molilcem, ki bodo pripravljeni moliti v podporo našim aktivnostim. Ko se boste vpisali v ekipo in oddali svoj kontakt (številko telefona ali e-naslov) boste pripravljeni, da vas pokličemo ali obvestimo in poprosimo za konkretno molitev za konkretni namen ob določeni aktivnosti župnije ali dekanije. Če boste imeli čas morda celo ob isti uri, ko se bo aktivnost dogajala.

Hvala za vašo pripravljenost. Naj bo z Vami moč Svetega Duha ter mogočna priprošnja nebeške Matere Marije, sv. Jožefa ter naših zavetnikov nadangela Mihaela in sv. Jurija.
Ime in priimek *
Telefon *
e-pošta
Izjava o varstvu osebnih podatkov
S prijavo v molitveno ekipo se strinjam s pogoji udeležbe skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko župnija Mozirje kot upravljavec osebne podatke iz prijave zbira in obdeluje z namenom informiranja in vodenja evidence o članstvu ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi s aktivnostmi in mojim zadovoljstvom z njimi ter za pošiljanje gradiv.

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki in da imam skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da:
- zahtevam dostop do osebnih podatkov;
- zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z mano in da imam pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov;
- soglasje kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti (sandikoren@gmail.com).

S prijavo na dogodek potrjujem, da sem seznanjen s tem, da:
- bo upravljavec navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličem;
- se osebni podatki hranijo do preklica.
Strinjam se z Izjavo o varstvu osebnih podatkov *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy