Inzet van Almeerse Reddings Brigade bij evenementen
Beste lezer,

De Almeerse Reddings Brigade (ARB) zet zich sinds jaar en dag in voor de veiligheid van recreanten op, in en langs het water. Wij hebben ons bij onze oprichting op 6 maart 1985 dan ook ten doel gesteld: ”Om hulp te verlenen aan drenkelingen en het voorkomen van waterongevallen”.

De laatste jaren wordt het steeds drukker op de wateren van Almere. Niet alleen met strandbewakingen, EHBO-gevallen en reddingen, maar ook met evenementen. Al deze inzetten worden gedaan door vrijwilligers en deze hebben maar één keer tijd en ons materiaal kan ook niet dubbel worden ingezet.

Om “overboeking” te voorkomen en tijdig een goede planning en afspraken met u te maken, zouden wij het op prijs stellen als u de data die u al weet en waar u onze inzet bij nodig heeft (waterbewaking en/of EHBO), alvast aan ons doorgeeft. U kunt hiervoor dit intakeformulier gebruiken.

Een aanvraag voor inzet kan tot uiterlijk 8 weken voor het evenement worden ingediend. Houdt er hierbij rekening mee dat het maken van goede afspraken en de papieren afhandeling ook tijd kost.
Dient u uw aanvraag later in, dan kan het zijn dat wij u helaas niet kunnen helpen. wij zullen echter altijd ons uiterste best doen om aan uw vraag te kunnen voldoen.

Wij maken gebruik van de volgende planning:
- Uiterlijk 8 weken voor het evenement => 1e contact ARB en evenementenorganisatie
- Uiterlijk 6 weken voor het evenement => intakeformulier is ingevuld retour bij de ARB
- Uiterlijk 5 weken voor het evenement => ARB stuurt offerte/contract
- Uiterlijk 3 weken voor het evenement => offerte/contract is getekend retour bij de ARB
- Uiterlijk 3 weken na het evenement => ARB en evenementenorganisatie plannen evaluatie

Indien u het op prijs stelt dat wij ook vertegenwoordigd zijn bij plenaire overleggen met instanties zoals de gemeente, brandweer, GHOR en/of politie: Vergeet dan niet om ons daar ruim op tijd voor uit te nodigen...

Wij hopen een prettige samenwerking,
Alvast bedankt voor u medewerking,

Met vriendelijke groet,
Patricia Werkman
- Voorzitter
- Evenementencoördinator
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy