Påmelding Bergen Freestyle Danseklubb, høsten 2021
KURS PÅ ASKØY ER FULLT. Påmedinger vil bli satt på venteliste.
KURS ÅSANE 4-7.KLASSE ER FULLT

Påmeldingene er nå åpen. Vi må forholde oss til smittevernsregler, så dermed kan vi på kort varsel måtte begrense plasser på de mest populære kursene.
Oppstart av alle kurs i uke 34, bortsett fra gratiskurset på Askøy. Dette starter i uke 35.

Vær snill og kun send et påmeldingsskjema her. Man mottar ikke direkte en bekreftelse, men vil etter noen dager motta en mail fra klubben.

GRATIS kurset på Askøy er forbeholdt NYE medlemmer. Treningsavgiften for "gamle" medlemmer, dersom ledig plass, vil da være 500,-

ALLE som fulgte gratiskurset på Alvøen våren 2021, kan melde seg på til redusert pris (halv pris) dette semesteret. Alle nybegynnerkurs har vi valgt å holde til halv pris for alle, men dersom det ønskes å følge et av de andre kursene vil det da bli redusert til halv pris.

Faktura vil komme på mail, etter oppstart. Tillegg for medlemsavgift i klubben, kr 100,- tilkommer alle. Denne gir medlemsskap i klubben i hele 2021 (dersom denne ble betalt i løpet av vårsemesteret vil det ikke komme avgift på den nå). Søskenrabatt gies fra søsken nr.2 (-500kr). Unntak her er om begge søsken følger kursene som allerede er halv pris, nybegynner, da betaler begge kursavgiften på 500,-. Om eldre søsken føger et annet ordinært kurs, vil søsken 2 da ha gratis nybegynnerkurs.
*For å følge våre slowkurs må man følge minst et annet kurs. Normalt kombineres dette med kurset som arrangeres i forkant. Det vil ikke bli egen oppvarming for slow, da de fleste går begge kurs etter hverandre og da er varme.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Navn på danser *
Fødselsdato danser: *
Mail det ønskes info til (her kan flere registreres): *
FOR NYE DANSERE: Adresse danser, og mobilnummer (og navn) til foresatte:
Evt spørsmål til timeplan:
Captionless Image
Ønsker gratis prøvetime på følgende kurs (husk og skrive hvilke kurs det ønskes prøvetime på):
Påmelding: *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy