KONFERENCA e 3-të shkencore

Kjo konferencë zhvillohet më 8 shtator në njè nga sallat e konferencave të Hotel Mondial, Tiranë. Organizohet nga Qendra Inovative EDU Act Albania në bashkëpunim me Sience on Stage Europe. Marrin pjesë mësues dhe drejtues tëe Arsimit nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi. Krahas prezantimit të mësuesve do prezatohet edhe projekti global i Inovacionit. Në realizimin e botimit shkencor me ISBN, që shton 7 pikë në dosjen e mësuesit, në një pagesë prej 70 euro, për autor të parë, plus 20 euro për cdo bashkautor të shtuar. Konsulenca me një ekspert të fushës, kushton 20 euro (vetëm për ata që duan asistencë).
Vetëm pjesëmarrja në konferencë, kosto është 10 euro. Në fund të konferencës do të pajiseni me certifikatë (për të gjithë) si dhe librin e botimeve (për autorët).

Email address *
Emër Mbiemër *
Your answer
Si dëshironi të merrni pjesë në Konferencë? *
Kërkoni konsulence (ndihmë nga grupi i trajnereve për punimin tuaj? *
Lënda ku ju do paraqisni punimin tuaj? *
Your answer
Nr. i celularit tuaj *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service