Disponibilitat dels voluntaris de La Cap d'any Race 2018
Participa activament des dins de la festa de la Cursa de Cap d’any, tu ets una peça clau de l’èxit! Et necessitem! Forma part de la família dels Voluntaris de la Cap d’any Race! Omple els diferents apartats que demanem i ens posarem en contacte amb tu quan s'acostin les dates clau.
El gruix més important de voluntaris el necessitem el dia 31 de 14.45h a 18h; tot i això omple les caselles amb la teva disponibilitat.
Col·labora amb la cap d'any Race en un mínim de dues sessions de pitralls o bé venint el 31 a la tarda i tindràs la bossa del voluntari amb un magnífic impermeable com el que et mostrem!

Autoritzo l'ús de les meves dades personals per tot alló que sigui promoció i informació de la cursa, esdeveniments i altres curses on participi el club esportiu WeRun. Així com autorizo l´ús de les possibles imatges que es poguessin fer de la meva persona en filmacions i fotografies en el decurs de tots els actes de la cap d'any race. En cas de no autoritzar-ho cal enviar un email: a werunsbd@gmail.com amb el assumpte: Baixa.

Email address *
Nom i Cognoms *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Email *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Disponibilitat *
Required
Regal per al voluntari
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service