Millä mielellä koulupolulla? Kysely vanhemmille, Tampere, syksy 2020
Uusi lukuvuosi on käynnistynyt. Millä mielellä tamperelaisissa perheissä ollaan? Onko askel kevyt vai taakka painava? Vastaa vanhemman/huoltajan näkökulmasta kyselyyn, jolla Tampereen vanhemmat ry kerää kuulumisia eri kaupunginosista. Kyselyyn voivat vastata myös eskarilaisten ja toisen asteen opiskelijoiden vanhemmat.

Kysely on anonyymi, henkilötietoja ei kerätä. Toivomme kuitenkin, että täydennät lapsen luokka-asteen ja koulun nimen, sillä meillä on tarkoitus toimittaa kyselyn vastauksia/tuloksia myös kaupungin ja koulujen tiedoksi. Vastaa siis yhdellä lomakkella vain yhtä koulua koskeviin asioihin. Jos teillä on lapsia useammassa koulussa, voit täyttää lomakkeen useamman kerran. ps. Älä kirjoita avoimiin kenttiin lapsen, opettajan tai muuta henkilön yksilöivää nimeä.

Terveisin,
Tampereen Vanhemmat
www.tampereenvanhemmat.fi

ps. Kyselylinkkiä https://www.tampereenvanhemmat.fi/kyselyt/milla-mielella-koulupolulla/ saa jakaa tuntemillesi tamperelaisten koululaisten vanhemmille.
Yleisarvio koulun alkuun liittyen
Clear selection
Halutessasi tarkenna vastaustasi
Viestinnän/yhteydenpidon laatu ja määrä koulusta kotiinpäin (Wilma, reppuposti ja muut)
Clear selection
Halutessasi tarkenna viestintään liittyvää palautetta, mikä toimii, mikä voisi olla paremmin?
Onko tunneilla ollut rauhallista ja kiva oppia ?
Clear selection
Halutessasi tarkenna luokkatilanteisiin/oppitunteihin liittyvää palautetta:
Onko lapsesi LUOKASSA ollut koulujen alettua huolta herättäviä konfliktitilanteita lasten/nuorten kesken (esim. tappeluita,  tai muuta väärinkohtelua)?
Clear selection
Halutessasi tarkenna LUOKAN konfliktitilanteisiin liittyvää palautetta tähän. Jos kyse on vanhemmasta tapauksesta niin mainitse siitä, sillä kysely keskittyy syksyyn 2020.
Onko lapsesi KOULUSSA vaikkapa välitunneilla ollut koulujen alettua huolta herättäviä konfliktitilanteita lasten/nuorten kesken (esim. tappeluita,  tai muuta väärinkohtelua)?
Clear selection
Halutessasi tarkenna KOULULLA tapahtuneisiin konfliktitilanteisiin liittyvää palautetta tähän . Jos kyse on vanhemmasta tapauksesta niin mainitse siitä, sillä kysely keskittyy syksyyn 2020.
Onko lapsesi kohdannut huolta herättäviä konfliktitilanteita lasten/nuorten kesken (esim. tappeluita,  tai muuta väärinkohtelua) VAPAA-AJALLA?
Clear selection
Halutessasi tarkenna VAPAA-AJAN konfliktitilanteisiin liittyvää palautetta tähän . Jos kyse on vanhemmasta tapauksesta niin mainitse siitä, sillä kysely keskittyy syksyyn 2020.
Onko KOULULLANNE tehty mielestäsi riittävästi toimenpiteitä kiusaamiseen ja muuhun väkivaltaan puuttumiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi? 
Clear selection
Otetaanko teidän koulussa vanhemmat ja lapset mukaan ennaltaehkäisevään hyvinvointityöhön? 
Clear selection
Sana on vapaa, risut, ruusut ja ratkaisuehdotukset
Koulun nimi (vapaaehtoinen, mutta auttaa kohdistamaan palautetta)
Luokka-aste (vapaaehtoinen, mutta auttaa kohdistamaan palautetta)
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy