Inschrijving zomerdansstage HDA 2021
Het DansAteljee organiseert 2 zomerdansstages:
Periode week 1= week 5 t/m 9 juli 2021
Periode week 2= week 12 t/m 16 juli 2021

Kleuterdans-en muziekstage
++++++++++++++++++++++
Een week vol muziek, dans en plezier helemaal op maat van kleuters °2015-2016-2017 (hele of halve dagen) dit alles onder deskundige begeleiding van onze kleuterjuffen, dans– en muziekdocenten.
De jongste deelnemers voor de kleuterstage zijn geboren in °2017 en hebben de 1e kleuterklas achter de rug. Zij komen bij voorkeur een halve dag, maar als uw kind echt graag danst en ook een hele dag actief bezig kan zijn, mogen ze ook een hele dag komen. U kent uw dansertje het best.

Dansstage
++++++++
Lift je danstalent op naar het volgende niveau. Jazzdans, funk, hiphop, modern, hedendaags, showdans,… maken de week boeiend en vernieuwend. Groepen worden ingedeeld volgens leeftijd en dansniveau zodat zowel beginners als competitie-dansers zich een hele week kunnen uitleven! Leuke projectjes, sympathieke lesgevers en een volledig uitgeruste dansstudio staan voor jullie ter beschikking.
De twee weken hebben een verschillend programma waardoor ze met elkaar gecombineerd kunnen worden voor de overenthousiaste dansers.

PRIJS
=====
Voor 1 week van 9-12u stage: Leden: € 55,00 / Niet-leden: € 65,00
Voor 1 week van 9-16u stage: Leden: € 110,00 /Niet-leden: € 130,00
(Leden= actieve dansers in het schooljaar 2020-2021 bij Het DansAteljee. Dit is persoonlijk, dus niet geldig voor broertjes of zusjes van leden. )

VROEGBOEKKORTING
==================
Bij inschrijving en betaling voor 1 mei 2021 krijgt men 5 euro vroegboekkorting voor een halve-dag-stage en 10 euro korting voor een hele-dag-stage. (Deze korting komt bij de leden bovenop de ledenkorting.)


BETALING
=========
Betalen kan aan de balie van Het DansAteljee en dit tijdens de lesuren (woensdag 13.30u-21.30u, vrijdag 17u-21.30u, zaterdag 9u-14u) ----- OPGELET momenteel aangepaste openingsuren omwille van corona-maatregelen: woe tot 18u en vrijdag tot 20u ------
of (bij voorkeur) via OVERSCHRIJVING van het te betalen bedrag op
het rekeningnummer van Het DansAteljee: IBAN= BE74 7330 2148 3207 BIC= KRED BE BB
Bedankt om de betaling binnen de week na inschrijving uit te voeren en bij de mededeling duidelijk 'dansstage', de naam van de danser, geboortejaar en de week van uw keuze te vermelden.
Bv: Dansstage-EmmaPeeters-2007-week2

WAAR
=====
De dansstage gaat door in onze dansstudio Het DansAteljee - Meylweg 41B -2550 Kontich
We zijn aanwezig van 8.45u tot 16.15u. Er is geen voor- of nabewaking voorzien.

ALGEMENE VOORWAARDEN
=======================
Indien wij de stage niet mogen organiseren binnen de maatregelen door de Coronacrisis, kan u uiteraard uw volledig inschrijvingsgeld terugkrijgen. Voor annuleringen van uwentwege verwijzen we door naar onze algemene voorwaarden: https://www.hetdansateljee.be/AVdansstages (copy-paste of typ deze link in uw browser of ga via de informatieknop op onze website naar deze pagina)

Deze info zal u toegestuurd worden per e-mail en is meteen ook de betalingsuitnodiging. Controleer dus zeker uw mailadres! Er wordt geen bevestiging meer gestuurd na betaling, we gaan er van uit dat u de betaling ook zelf kan opvolgen via uw bankrekening.


OPGELET: we krijgen de melding dat de bevestigingsmail van Google Forms niet altijd toekomt bij de mensen met een HOTMAIL-adres. Indien u nog een ander adres hebt, is het misschien handiger om dit te gebruiken om aan te melden. Bedankt!
Email address *
ACHTERnaam danser *
VOORnaam danser *
Geslacht *
Nationaliteit *
adresgegevens : straat + nummer *
adresgegevens : postnummer + gemeente *
Deze persoon bellen we in geval van nood: naam + telefoonnummer *
Deze persoon bellen we als we bovenstaande persoon niet kunnen bereiken in geval van nood: naam+ telefoonnummer
geboortedatum danser (opgelet, op mobiele toestellen is het soms de Amerikaanse notatie en zijn dag en maand omgewisseld - bedankt om hiervoor op te letten :-)) *
MM
/
DD
/
YYYY
rijksregisternummer danser (nodig voor verzekering!) graag in dit formaat: 01.02.03-456.78 *
Dans je al bij Het DansAteljee (HDA) ? *
Wat is je lidnummer bij HDA?
schrijft in voor volgende zomerstage *
schrijft graag in voor 2 dansweken! Duid hierboven de 1e week aan van de stage je wenst te volgen, wij schrijven je ook in voor de 2e week.
Clear selection
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy