Äänestä Suomen paras podcast 2019
Mikä on kuulijoiden mielestä paras suomalainen podcast vuonna 2019? Edellisvuonna pokaalin pokkasi Esko Seppäsen Urheilucast, vaan onko tänä vuonna uuden haastajan vuoro?

Äänestysaikaa on tammikuun loppuun. Tulokset julkaistaan Jaksohali-festivaaleilla 8.2.2020 – liput myynnissä nyt! https://www.tiketti.fi/jaksohali-podcast-festivaali-kulttuuritehdas-korjaamo-lippuja/65973 – ja samaan aikaan Jakson sivuilla.

Äänestykseen kelpaavien podcastien määritelmä on lavea:
- podcastissa pitää olla julkaistu ainakin yksi jakso tänä vuonna
- kieli saa olla mikä hyvänsä, kunhan Suomi-kytköksen voi perustella jotenkin
- ja kunhan sarja on kuunneltavissa podcastina (eli kaikissa podcast-sovelluksissa).Tämä rajaa vain Spotifyssä, Areenassa, Suplassa tai Radioplayssä kuultavat jutut ulkopuolelle.

Ylläpito varaa oikeuden hylätä ehdokkaita myös sisällön perusteella, jos ohjelma sisältää esim. pelkkää musiikkia tai rasistista öyhöttämistä.

Kiitos!

Olli
@osulop
olli@jakso.fi
Jos podcast löytyy Jakson listasta, valitse se luettelosta
muussa tapauksessa loikkaa seuraavaan kohtaan ja kirjoita vastaus siihen

PS: Nimi saattaa olla hieman eri asussa kuin ensin luulet, joten tsekkaa lista huolella (kannattaa esim. käyttää hakutoimintoa)

PPS: Jos podcast tosiaan puuttuu listalta, niin voisitko lisätä sen tiedot myös Jakson podcast-listalle? http://jakso.fi/lisaa-podcast-listalle#nf-field-12-wrap – Kiitossh!
Suomen paras podcast 2019 on *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Jaksomedia. Report Abuse