Formular înscriere curs „FAKE NEWS - FAKE REALITY”

Alianța Internațională a Jurnaliștilor Români împreună cu Asociația Alternative Sociale și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași organizează, în luna noiembrie și decembrie, cursuri gratuite, desfășurate online, pentru jurnaliştii interesaţi să aprofundeze tehnicile de identificare şi demontare a propagandei şi manipulării prin fake news. 

În scopul înscrierii la cursul de formare, Alianța Internațională a Jurnaliștilor Români (AIJR) prelucrează următoarele informații personale: nume și prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, activitate profesională. Completarea acestui chestionar reprezintă acordul dumneavoastră în vederea prelucrării datelor cu caracter personal menționate mai sus, ca urmare a aplicării prevederilor Regulamentului (UE) 2016/697 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/ CE (regulamentul general privind protecția datelor și ale legislației naționale).

Sign in to Google to save your progress. Learn more

Durata cursului este de trei zile (vineri, sâmbătă şi duminică). ÎNSCRIEREA ESTE DESCHISĂ DOAR PENTRU PERIOADA 16-18 DECEMBRIE.

Nume și Prenume:
Adresa de email:
Numărul de telefon:
Locul actual de muncă:
Care este motivația Dvs. de a participa la acest curs?
Cum credeți că puteți utiliza, pe viitor, informațiile cu privire la combaterea dezinformării?
În perioada următoare veți fi contactat(ă) pentru a vă informa în ce interval de timp ați fost repartizat(ă), în funcție de opțiunile opțiunile bifate anterior. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail mira.gombos@gmail.com sau la numărul de telefon 0740035921.
Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail mira.gombos@gmail.com sau la numărul de telefon 0740035921.

Vă mulțumim! 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy