Nacionalni Info dan povodom 3. poziva na dostavu projektnih prijedloga - Program transnacionalne suradnje Dunav 2014. - 2020. - 29. siječnja 2019.
Molili bismo da ispunite ovaj kratki upitnik i prijavite za sudjelovanje na informativnom danu koji će se održati 29. siječnja 2019. u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU, Miramamarska cesta 22, Zagreb (dvorana u prizemlju). Sudjelovanje je besplatno, a prijava obavezna zbog organizacijskih razloga.
Email address *
Pratimo načela transparentnosti i pažljivog ravnanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Potrebna nam je vaša suglasnost da bismo osobne podatke mogli koristiti i obrađivati. Skupljene podatke ćemo isključivo koristiti za informiranje vezano uz programe Europske teritorijalne suradnje - INTERREG. *
Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Organizacija / Institucija iz koje dolazite *
Your answer
Kontakt telefon / mobitel
Your answer
Imate li iskustva u prijavi / provedbi projekata u nekom od programa prekogranične, međuregionalne ili transnacionalne suradnje *
Razlog prijave *
Required
Pitanja u vezi s pozivom na dostavu projektnih prijedloga
U svrhu konstruktivne pripreme za nacionalni info dan pozivamo Vas da nam unaprijed postavite pitanja. Odgovore i potrebna objašnjenja ćete dobiti na kraju radionici.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service