УПИТНИК ЗА РОДИТЕЉЕ
Пред Вама је упитник којим се процењује квалитет наставе у музичкој школи "Владимир Ђорђевић".
Унапред смо Вам захвални што ћете издвојити мало времена да попуните ову кратку анкету, која је у потпуности анонимна и чији ће резултати бити коришћени искључиво за потребе Самовредновања рада наше школе.

Упитник садржи укупно 17 питања подељених у два сегмента:
Први део односи се на искуства Вашег детета са часова ИНСТРУМЕНТА/СОЛО ПЕВАЊА, док се други део тиче искустава са наставе СОЛФЕЂА.

Уз свако питање налазе се две скале процене са нивоима од 1 до 4.
Прва скала односи се на ТАЧНОСТ, односно присутност одређених елемената у пракси наставника, док на другој скали треба да искажете Ваше лично мишљење о ВАЖНОСТИ дате тврдње, односно таквог поступања, за квалитетно функционисање наставе.

4 нивоа на скалама имају следеће значење:

ТАЧНО/ПРИСУТНО:
1 - нетачно/није присутно; 2 - у мањој мери тачно/присутно; 3 – у већој мери тачно/присутно; 4 – потпуно тачно/присутно.

ВАЖНО:
1 – неважно; 2 – мало важно; 3 – важно; 4 – веома важно.

Одговор на свако питање је обавезан (уколико неко питање случајно оставите празно, оно ће Вам бити обележено црвеним и нећете моћи да пређете на следећи одељак или да предате своју анкету док га не попуните), зато Вас молимо да пажљиво попуњавате.

За сва додатна питања у вези са овом анкетом можете се обратити Теодори Ђокић, психологу школе, на e-mail psiholog.vldj@gmail.com

Уколико сте разумели упутства, кликните на ДАЉЕ (NEXT) да почнете са попуњавањем упитника.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms