Prijava na webinar "Radna prava u vrijeme koronakrize"
Webinar "Radna prava u vrijeme koronakrize" je prva edukacija putem interneta koju organizira SSSH. Za sudjelovanje se mogu prijaviti sindikalni povjerenici, članovi sindikalnih povjereništava i radnički predstavnici sindikata udruženih u SSSH.
Vrijeme održavanje webinara: 14. svibnja 2020. / 14:00 do 15:00
Webinar će se provesti putem aplikacije ZOOM, a sudionici će se moći aktivno uključiti postavljanjem pitanja.
Svi prijavljeni sudionici dobit će link i lozinku s kojom će se moći priključiti webinaru, kao i tehničke upute za korištenje aplikacije ZOOM. Potvrda sudjelovanja i navedene informacije bit će poslane najkasnije jedan dan prije održavanja webinara.
Webinar je organiziran u okviru projekta „Zajedno smo jači“, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.
Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Sindikat *
Your answer
Podružnica *
Your answer
Funkcija (moguće više odgovora) *
Required
E-mail *
Your answer
Broj telefona *
Your answer
Informiranje putem newslettera SSSH
GDPR
*Ispunjavanjem prijavnog online obrasca polaznik daje privolu Savezu samostalnih sindikata Hrvatske za obradu osobnih podataka navedenih u obrascu u isključivu svrhu provođenja i praćenja sindikalne edukacije, a u skladu s načelima i procedurama propisanima Uredbom EU 2016/679 o zaštiti pojedinaca u vezi osobnih podataka i o slobodnim kretanju takvih podataka te s njom usklađenim internim aktima SSSH. Gore navedeni podaci bit će pohranjeni do trenutka kada dobijemo informaciju o prestanku članstva u vašem sindikatu ili dok isto ne zatražite brisanje. Sukladno člancima 15, 16., 17., 18. Uredbe EU 2016/679 ispitanik ima pravo na pristup, ispravak, brisanje ili ograničenje obrade osobnih podataka, povlačenje privole (čl.7.st.2.) i prigovor nadzornom tijelu Agenciji za zaštitu osobnih podataka. Službenica za zaštitu podataka Branislava Krasić (01/ 46 55 147, sindikalna-akcija@sssh.hr).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy