Ajuda'ns a escollir els millors llibres de cificat de la dècada!
S'acaba l'any, però aquest cop no és únicament això: s'acaba, també, la dècada. Des del web hem pensat, doncs, que seria una bona ocasió per escollir el bo i millor que les nostres editorials fantàstiques han publicat al llarg d'aquests deu anys, tant originalment en català com pel que fa a traduccions.

Han estat temps feliços per al gènere en la nostra llengua, així que hi ha molt i molt bo on triar: noves i velles editorials, autors de llarga trajectòria i nous valors, la confirmació d'alguns noms que estan cridats a ser referència del gènere... Els Premis Ictineu, els Pedrolo o els nostres Imperdibles poden ser una bona font on buscar informació, però tot i això no ens hem vist capaços de fer tot sols aquesta tria.

Per això, des del web hem volgut que hi participés quanta més gent millor, en aquesta selecció. És per aquest motiu que des d'avui i fins al proper dia 20 (a les 23:59) llancem aquesta enquesta per buscar els 10 millors títols de ciència-ficció que s'han publicat en català els últims deu anys (2010-2019). Amb els títols més votats a l'enquesta confeccionarem una llista dels deu millors llibres de la dècada, que publicarem el proper dia 1 de gener al web. Ens ajudes?
www.elbiblionauta.com
Dades personals
Omple aquestes breus dades personals.

Recorda que només es pot votar una vegada. No es tindrà en compte cap altra resposta d'un mateix usuari.
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Obsequi
Si ets subscriptor de El Biblionauta marca la casella i entraràs en el sorteig d'un exemplar de "Ciutat", de Clifford D. Simak, editat aquest 2019 per Ed. Chronos. Les dades que has anotat aquí han de coincidir amb les del teu registre al web per a què això sigui vàlid (si no n'ets pots subscriure't gratuïtament aquí: https://elbiblionauta.com/ca/subscriu-te/)
Ets subscriptor? *
Required
Enquesta
Escriu el TÍTOL i L'AUTOR dels llibres que consideris que han d'estar en el TOP 10 de la dècada. Recorda: únicament compten les edicions fetes en català entre l'any 2010 i 2019. No és necessari omplir tots els camps. Tampoc importa l'ordre amb què col·loquis els llibres.
1.
Your answer
2.
Your answer
3.
Your answer
4.
Your answer
5.
Your answer
6.
Your answer
7.
Your answer
8.
Your answer
9.
Your answer
10.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.