Welkom
Voor de zevende keer reikt de commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche, op 24 januari 2019, de Best Practice Award uit. U kunt hier ook bij aanwezig zijn door u aan te melden via deze link:
https://www.codeschoonmaak.nl/aanmelden-best-practice-awards/

Een Best Practice gaat in op de samenwerking bij de toepassing van de Code: elke individuele partner voor zijn eigen aandeel en als voorbeeld voor ketensamenwerking. De jury heeft na zorgvuldig beraad vier samenwerkingsrelaties geselecteerd voor de finale op 24 januari 2019.

In drie rondes gaat er bepaald worden welke van deze vier finalisten er vandoor gaat met de Best Practice Award 2018:
- Online stemronde (stemmen kan t/m 17 januari)
- Zaalstemming tijdens finaledag op 24 januari
- Jurystemming tijdens finaledag op 24 januari

Online stemronde
U heeft onderaan deze pagina de mogelijkheid om uw top 2 door te geven. Daarnaast kunt u ook uw stem uitbrengen in de zaal. De online stemmers, het aanwezige publiek en de jury kiezen wie zich de Best Practice Award winnaar van 2018 mag noemen. Wie is voor u de Best Practice Award winnaar 2018?

Stemmen kan tot en met 17 januari 2019 (00:00uur).

DeBasisFluvius, Toletto en Nederrijn Schoonmaak
Kruisbestuiving door ketenintegratie

Scholenkoepel DeBasisFluvius in Arnhem had genoeg van vieze en vervuilde toiletten. Om dit probleem bij de bron aan te pakken is een nieuwe, beter schoon te houden toiletgroep geïnstalleerd. Samen met de schooldirecteur bedacht schoonmaakster Wilma Wilma’s Wervelende WC Wedstrijd, met als einddoel: wie weet de toiletten het schoonst te houden?

Gom Hospitality en Ibis Styles Haarlem City
One team, one goal

Ibis Styles Haarlem City hotel behandelt de schoonmakers van Gom niet als inleen maar als eigen personeel. Werknemers van Gom krijgen oprechte aandacht, worden bij het proces betrokken en gewaardeerd. Ze zijn een belangrijk deel van het proces en het team. Ibis vindt het de normaalste zaak van de wereld om de schoonmakers goed en fatsoenlijk te behandelen. Met als doel: een tevreden gast.

Toekomst Schoonmaakbedrijven B.V., Hutten Catering en Vanderlande Industries
Samen aan de slag

Opdrachtgever van Toekomst Schoonmaakbedrijven en Hutten Catering is Vanderlande Industries. De drie partijen hebben bekeken in hoeverre het mogelijk is om schoonmakers extra uren in de catering te laten werken en cateringmedewerkers extra uren in de schoonmaak te laten werken. Dit leidt tot bredere en duurzamere inzetbaarheid van schoonmaakmedewerkers en cateringmedewerkers én een hoger inkomen.

Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam
Waardering voor de schoonmaker

Een gelukkige schoonmaker is een goede schoonmaker, is de gedachte van UvA en HvA. Schoonmakers moeten zich dus gewaardeerd voelen. Daarom heeft de UvA en HvA met de schoonmakers gesproken om hen te vragen naar verbetermogelijkheden en knelpunten in een nieuw contract. Bij de aanbesteding is inschrijvers gevraagd hoe zij invulling gaan geven aan de feedback van de schoonmakers.

U kunt niet meer stemmen
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service