Bedi Eszti emlékdíj - 2018.
Bedi Eszti emlékére 2017-ben díjat alapított Venczel-Kovács Zoltán színművész és Tóth Zoltán fotós. Az emlékdíj a szeretett barát, kolléga tiszteletére jött létre, amely ráirányítja a figyelmet a "bedieszti” jelenségre. Ezzel a díjjal azokat szeretnék kitüntetni, akik a Győri Nemzeti Színház és a Vaskakas Bábszínház kulisszái mögött dolgoznak, akik nélkül egyik este sem mehetne szét a függöny.

Bedi Eszti hosszú betegség után 2016. augusztusában költözött az égi színház társulatába. Az emlékdíj és ezáltal a háttérben dolgozók elismerésének ötlete hamar megszületett. Hosszú hónapok teltek el a tervezéssel, kivitelezéssel és természetesen számtalan barát, támogató állt a most életre hívott kezdeményezés mögé.

Mint minden nagy produkció, úgy ez a díj is a háttérben született. 2017-ben, a színházi világnapon (03. 27.) indult el hagyományt teremtő útjára.

Célja nem más, mint szeretett barátunk emlékén keresztül a figyelem középpontjába helyezni a méltán elismert győri produkciók hátterében dolgozókat, akik nélkül árva lenne minden művész egy üres, sötét színpadon. Azoknak, akik között Eszti is élt és alkotott.
Ők mindannyian igazi láthatatlan hősök. Életük a színház. Teszik a dolguk, amíg csak lehet, akár szabadnapok, ünnepnapok alkalmával is.

A díj jelöltjei hét csoportra osztva, sorsolás útján kerültek kiválasztásra.
A díjazott pedig egy nyilvános szavazás alapján, a Bedi Eszti emlékdíj Díjátadó Gálaest alkalmával kerül kihirdetésre.
A Díjátadó Gálára itt foglalhat helyet:
https://bediesztiemlekdij.hu/tc-events/bedi-eszti-emlek-dij-2018/
Email address *
FONTOS INFORMÁCIÓ!
Kérjük olvassa el, mielőtt rányom a “küldés” gombra.
Egy email címmel csak egyszer lehet szavazni. Amennyiben a rendszer email cím ismétlődést érzékel, automatikusan törli az arról az emailről leadott szavazatot. Ami ezáltal érvénytelen lesz.
Ezzel szeretnénk megakadályozni az esetleges visszaéléseket, (többszörszavazást).
Ügyeljünk a FAIR PLAY-re!
Az Ön által megadott email címet nem adjuk ki harmadik fél részére. Semmilyen hírlevél, vagy egyéb marketing célra nem használjuk fel. A szavazás végén töröljük a rendszerből.
Kérjük jelölje be, hogy Ön kire szavaz! *
Captionless Image
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy