RLI-koulutus = syventävä rotarikoulutus - KEVÄÄN OSALTA KOULUTUKSET PERUTTU - SIIRTYY ETEENPÄIN
Syventävä Rotaryvalmennus on yli 370 rotarypiirin yhteinen maailmanlaajuinen projekti. Koulutuksen kohderyhmänä ovat kaikki piirin rotarit. Toivotamme sinut tervetulleeksi sinut, jos haluat syventää rotarytietouttasi ja/tai keskustella ja tutustua muihin aktiivisiin rotareihin. Ryhmän koko on 10 – 20 osallistujaa.

Syvennä Rotarytietouttasi -koulutus (Rotary Leadership Institute) piirissä 1410 järjestetään seuraavasti:

II-jakso 14.3. Salo, Ihme ja kumma kahvila, osoite Annankatu 10, 24240 Salo
III-jakso 4.4. Rauma, Ravintola Savila, Vanhankirkonkatu 1, 26100 Rauma

Aloitamme klo 9.30 ja päivä päättyy noin 17.00.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella. Maksu 20 euroa per jakso (paitsi Sastamala 35 euroa, sis lounaan ja kahvit).
Maksut tilille Rotarypiiri 1410, tilinro FI87 1691 3000 0066 64
Kirjoita viestikenttään RLI + oma nimi + klubi. Huomioithan, että jaksot sisältävät omakustanteisen lounaan.

* Sastamalassa syömme koulussa ja perimme siitä etukäteen 15 euroa ilmoittautumisen yhteydessä, sillä siellä ei voi maksaa. He laskuttavat sitten piiriä kokonaissummalta.

Kouluttajat:
Pentti Aspila, Past District Governor (Forssa)
Heidi Cavén, District Governor (Forssa)
Tapani Kaarlas, Past Assistant Governor (Turku Sirkkala)
Ralf Karlson, Past President (Kimitoö)
Olli Pihlava, Past District Governor, RLI koordinaattori (Raumanmeri)
Leena-Maija Pärssinen, Past President (Loimaa)
Erik Stenström, Past District Governor, Zone 17 Rotary Coordinator (Salo Reach)
Risto Suviala, Immediate Past District Governor (Turku Samppalinna)
Johanna Talikainen, Past President, Zone 16 Rotary Public Image Coordinator (Forssa)
Terhi Valkeejärvi, Past Assistant Governor (Raisio-Jokilaakso)
Erja Vihervaara, Past President (Turku Samppalinna)

Jaksot muodostuvat seuraavista kokonaisuuksista:
Jakso I:
Näkemyksiä johtajuuteen (Olli Pihlava): Rotarina olen johtaja jo määritelmän mukaan. Liity mukaan, kun selvitämme johtajuuden ominaispiirteitä, motivointitapoja ja johtamistyylejä. Miten johdan parhaiten?
Rotarymaailmani (Heidi Cavén): Rotarina olen osa samanmielisten ihmisten maailmanlaajuista joukkoa. Ota hieman aikaa oivaltaaksesi Rotaryn tarkoitus ja rakenne. Onkohan näistä resursseista minulle apua?
Etiikka—Ammattipalvelu (Risto Suviala): Olen eettinen, tunnistan ja edistän toisten eettistä toimintaa ja etsin mahdollisuuksia palveluun omassa ammatissani. Muutkin huomaavat, että olen rotari.
Säätiö I: Oma säätiömme (Tapani Kaarlas):”Teen hyvää” omalla paikkakunnalla ja koko maailmassa. Opi säätiömme perustavoitteet ja ohjelmat. Olen hyvän voimana maailmassa!
Sitoutamme jäsenemme (Heidi Cavén): Vahvistan aktiivisella osallistumisellani klubiani ja koko Rotarya. Sitoutuneilla jäsenillä on hauskaa, he saavat ystäviä ja palvelevat tehokkaasti. Tämän takia minä liityin Rotaryyn!
Luomme palveluprojekteja (Tapani Kaarlas):Kuulun maailmanlaajuiseen palvelujärjestöön muiden liike-elämän, eri ammattien ja yhteisöjen johtajien kanssa. Pystyn suunnittelemaan, toteuttamaan ja edistämään palvelua.
Mitä odotettavissa jaksossa 2 (Olli Pihlava) + päätös

Jakso II:
Rotaryn mahdollisuudet (Terhi Valkeejärvi): Kun edistän Rotarymatkaani, voint tutkia monia mahdollisuuksia Rotaryssa henkilökohtaisella, yhteisön ja ammatillisen kasvun ja kehityksen tasolla.
Tehokkaat johtajuusstrategiat (Olli Pihlava): Kun edistän klubini jäseniä Rotarymatkallaan, sitoudun monipuolisemmin ja taitavasti käytän johtajuustaitojani sekä hyödynnän mahdollisuudet johtamiseen.
Jäsenten houkuttelu (Erik Stenström): Voin johtaa ja edistää sitä, että klubistani tulee tunnustettu toimija yhteisössämme ja se sillä tavoin pystyy houkuttelemaan hyviä, aktiivisia jäseniä. Haluan tehdä töitä parhaiden kanssa!
Klubin viestintä (Johanna Talikainen): Voin palvella johtamalla ja edistämällä tehokasta viestintää klubin sisällä ja siitä ulospäin. Kehitän ja harjoitan taitojani.
Tiimin rakentaminen (Erik Stenström): Voin johtaa ja edistää tehokkaissa ja motivoituneissaryhmissä tehtävää klubini sisäistä yhteistyötä ja siten varmistaa palvelutavoitteidemme saavuttamisen. Otan käyttöön rotaryklubien ja rotarien koko voiman!!
Säätiö II (Pentti Aspila): Kohdennettu palvelu: Voin johtaa ja edistää klubini osallistumista ainutlaatuisiin, merkittäviin ja oikein kohdennettuihin palvelumahdollisuuksiin, kun opin käyttämään omaa Säätiötämme. Ymmärrän Rotaryohjelmien avainkäsitteet !
Mitä odotettavissa jaksossa 3 (Olli Pihlava) + päätös

Jakso III:
Strateginen suunnittelu (Olli Pihlava): Voin vahvistaa klubiani markkinoimalla ja johtamalla oivaltavalla suunnittelulla ja analyysillä. Katsoessani Rotaryklubiani nyt, kuinka voin tehdä parannuksia, jotka vaikuttavat?
Säätiö III (Pentti Aspila): Kansainvälinen palvelu: Kun rotarymatkani jatkuu, saan yhteyksiä eri puolille maailmaa ja voin olla mukana auttamassa tarvitsevia, ratkaisemassa ongelmia ja rakentamassa rauhaa.
Julkisuuskuva & suhdetoiminta (Heidi Cavén): Kun rotary matkani jatkuu, tunnistan mahdollisuuksia parantaa klubin! ja Rotaryn julkisuuskuvaa ja toimin siten yhteisöni ja koko maailman hyödyksi.
Rakennamme vahvemman klubin (Erik Stenström): Uusi (ja vanha) näkemys klubisi avaintoiminnoista.
Muutamme maailmaa (Terhi Valkeejärvi): Kun rotarymatkani jatkuu, arvioin sitä, miten RLI on vaikuttanut omaan kasvuuni, ja autan myös tulevia valmennettavia heidän rotarymatkallaan.
Päätös ja todistusten jako

Maksu sisältää aamu- ja iltapäiväkahvin sekä kokoustilan vuokran, materiaalit toimitamme sähköisenä. Lounas omakustanteinen. Mikäli et pysty suorittamaan kaikkia kolmea nyt keväällä, voit paikata seuraavassa RLI-koulutuksessa (minkä piirin järjestämänä tahansa) puuttuvan jakson. Samoin voit tulla mukaan nyt myös paikkaamaan aiempaa koulutusta. Kun kaikki kolme jaksoa on suoritettu, saat koulutuksesta RLI-sertifikaatin.

PIiri 1410 toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi.

Koulutusjaksojen sisällöt
Osallistujan nimi *
Sähköposti *
Klubi *
Mihin kurssiin osallistut? *
Required
Ymmärrän, että maksu pitää suorittaa kaksi viikkoa ennen koulutusta. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy