Talven 2019 hiihtokoulu
Tällä lomakkeella ilmoittaudut talven 2019 hiihtokouluun
Tervetuloa mukaan hiihtoryhmään kehittymään hiihtäjänä. Harjoituksissa painotetaan hiihtotekniikoihin ja niiden parantamiseen. Hiihtokoulu on tarkoitettu kaikille hiihdosta kiinnostuneille joilta löytyy välineet hiihtoa varten ja halu kehittyä hiihtäjänä, voit olla vasta aloitteleva tai jo kokenut konkari. Kaikki treenit skaalattavissa niin kaikille että jokaiselle löytyy sopivan haastavia ja kehittäviä harjoitteita. Välineet on hyvä olla sekä perinteiseen sekä luistelutyylin, toki jos haluat keskittyä vain toiseen tyyliin niin voit poimia vain ne kerrat kun kyseistä tyyliä harjoitellaan.
Harjoituksia on kolmesti viikossa ja ne on etukäteen teemoitettu joten voit valikoida niistä mieluisimmat tai osallistua kaikkiin. Talven mittaan keli ja lumitilanne voivat muuttaa aikataulua ja treenien sisältöä, kelin ollessa liian kylmä (alle -18astetta) niin harjoituskerta siirretään toiseen ajankohtaan joka ilmoitetaan peruutuksen sattuessa.

Hiihtokoulu kokoontuu kuuden viikon (vko5-10) ajan seuraavasti:
Kangasalan Kyötikkälässä (huoltorakennus) keskiviikkoisin klo 19-20
Tampereen Kaupissa (Uusi huoltorakennus) tiistaisin klo 17-18 (vko5 poikkeuksellisesti klo 18-19) sekä torstaisin klo 18-19 (vko5 poikkeuksellisesti klo 17-18).

Lisätietoja: http://www.vs-training.fi/talven-2019-hiihtokoulu/

Harjoituksia siis yhteensä 18 kertaa. Voit vapaasti valita missä ja milloin lunastamasi treenikerrat käytät.

Treeneistä vastaa Ville Siukkola
www.vs-training.fi
https://www.facebook.com/villesiukkolatraining

Email address *
Ilmoittaudun mukaan hiihdon treenirinkiin *
Kertamaksu 20€ (maksu paikan päällä käteisellä/liikuntaseteleillä)
Osallistun ensisijaisesti
Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Katuosoite *
Your answer
Postinumero- ja toimipaikka *
Your answer
Puhelin *
Your answer
Hiihtokoulun maksuohje
Saat osallistumisesta laskun sähköpostiisi ennen ensimmäistä treenikertaa. Voit maksaa myös liikuntaseteleillä (smartum, tyky ja virike jne), muista valita tällöin alta oikea vaihtoehto. Mikäli maksat liikuntaseteleillä niin saat niistä erillisen ohjeistuksen sähköpostiin.
Maksan liikuntaseteleillä
Valitse alta oikea vaihtoehto
Summa jonka maksat liikuntaseteleillä?
Tarkista summa joka sinulla käytössä, summaa et voi muuttaa enää jälkikäteen.
Your answer
Hiihtokoulun ilmoittautumis- ja osallistumisehdot: *
Ilmoittautuminen on sitova, osallistumisen peruutus onnistuu lääkärin todistuksella. Liikuntaseteleillä maksaessa tulee ilmoittautumislomakkeessa olla valittuna maksuvaihtoehto ja summa ilmoitettuna. Liikunta ryhmässä tapahtuu omalla vastuulla. Järjestäjän laiminlyönneissä järjestäjä vastaa vahingoista. Käyttämättömiä harjoituskertoja ei hyvitetä. Ilmoita ohjaajalle terveydentilan muutoksista tai muista harjoitteluun vaikuttavista tekijöistä. Järjestäjällä oikeus muutoksiin sekä julkaista ja käyttää kuvia ryhmän treeneistä.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service