Прашалник за волонтери
Доколку не учествуваш во некоја од трките или турите на ПРВ ДО ВРВ, а сепак сакаш да бидеш дел од настаните, можеш да бидеш дел од екипата која ги организира и работи на нивната реализација. Доколку те интересираат спортски настани, природа, планини, трчање, велосипедизам, кампување итн., пополни го прашалникот на линкот и ќе те побараме. Покрај собирањето искуство и доброто дружење, ангажманот вклучува хонорар, храна, маичка и сл.
Име и презиме / Full name *
Телефон / Phone *
Email *
Датум на раѓање / Date of birth *
MM
/
DD
/
YYYY
Град / City *
Големина на облека / Clothes size *
Достапност / Availability *
Required
Искуство / Experience
Вештини / Skills *
Повеќе за тебе / More about you *
CV
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service