Laten we weer eens een boom opzetten
Wij vragen u om via dit formulier aan te geven waar volgens u een nieuwe boom of nieuwe bomen in de openbare ruimte gewenst en mogelijk (lijken te) zijn in Driebergen-Rijsenburg en met welke partijen u dit eventueel zou kunnen/willen realiseren. Primair willen wij hierdoor de plekken voor nieuwe bomen in het dorp in kaart brengen om vervolgens via een actieplan een en ander geleidelijk aan met u en de eventueel betrokken partijen te gaan realiseren.
Wij en u moeten beseffen dat het voorlopig niet mogelijk zal zijn om vanwege de financiële beperkingen de boomaankopen via de gemeente Utrechtse Heuvelrug te realiseren. Oplossingen voor externe financiering via sponsoring, crowdfunding of eigen (buurt)bijdragen is daarom nadrukkelijk aan de orde bij dit project.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam
Telefoonnummer
Adres / plaatsaanduiding gewenste boom/bomen
Toelichting (stonden er al eerder bomen, zijn er obstakels,welk type gewenste boom, zijn er partijen die kunnen (mee)financieren e.d.)
Als u zelf ook nog een verdere rol wilt spelen bij dit dorpsbrede project ‘Zullen we weer eens een boom opzetten!’ van Tussen Heuvelrug & Wetering, dan kunt u dit hieronder aangeven.
Clear selection
Dank voor u meedenken/werken aan het verder verfraaien van Driebergen-Rijsenburg.

NB. Als u nog geen lid bent van de vereniging Tussen Heuverlrug & Wetering dan kunt u zich aanmelden via: (link) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfir4ZpNfx_A0wU1IZ-8qcRN0EdLb-tBlQ3N3-jQmbW2F0HHQ/viewform
 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy