Full d'inscripció Ecstàtic Dance Irehom 20 d'octubre de 2019 amb DJ Pala (fundador d'Ecstàtic Dance a Barcelona)
Ecstatic Dance va néixer a Big Island (Hawaii), sota la inspiració d'un facilitador de 5 ritmes de Gabrielle Roth. Avui dia està estès i causa furor a bona part dels EUA, sobretot en l'estat de Califòrnia, i de la majoria de capitals europees.

Les sessions de Ecstatic Dance no estan basades en una classe o en una tècnica, sinó en la creació d'un espai en el qual puguis ser tu mateix, expressar-te a través del ball i la música, donant llibertat d'acció i moviment al cos. Es particularitza per prescindir de metes i estructures, havent només una pauta: no comunicar-se verbalment. La llibertat i aquesta simple pauta fomenten altres tipus de comunicació espontània, com poden ser el joc, el riure, el contacte o la connexió espiritual. A través de l'expressió lliure i conscient, el moviment s'expandeix, l'energia s'activa i la creativitat sorprèn en cada moment.
La música és un collage de ritmes variats de tot el món, que ens fan surar junts com a individus d'un gran família en un mar de sensacions. És un context adequat per al goig i el gaudi sense els inconvenients de les discoteques, com són els horaris, l'espai, el fum i l'alcohol. Ecstatic Dance és una experiència apta per a tot tipus de persones, ja que no requereix cap coneixement ni experiència en dansa.

Una sessió de Ecstatic Dance comença amb una breu explicació del funcionament, així com un escalfament. La sessió de música i moviment lliure, inspirada en la mútua connexió entre DJ i participants, dura aproximadament entre dos i tres hores. En acabar es crea un cercle amb tots els participants per compartir.

COSES QUE HAS DE PORTAR: Roba còmoda + mitjons per ballar sobre la fusta
RECOMANACIONS:
Dur recipient amb aigua, amb possibilitat de reomplir a l’espai i compartir cotxe
PREU: 15€

COM ARRIBAR: Pots accedir a la pagina web www.irehom.org apartat Contacte
https://irehom.org/index.php/contacte/
o busca Irehom a GoogleMaps
Horari 17.30 a 20.30. Lloc: Can Casasaies espai d'Irehom
Vindràs a l'ecstàtic d'aquest dia i vens sol o acompanyat?
1
2
3
4
Més de 4. Especificar a l'apartat de comentaris
Persones que vindràn
Nom: *
Your answer
Num de contacte o (whatsapp/telegram) *
Your answer
T'agradaria seguir rebent info dels propers ecstàtics per una llista de difusió? (whatsapp/telegram)
Comentaris:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service