Hagundabygdens matcher 14 januari!
Söndagen den 14/1 spelar både Hagundas damlag och herrlag i innebandy hemmamatcher i IFU Arena A och vi vill då bjuda alla boende i ”Hagundabygden” på fri entré till båda matcherna.

Kl.12.30 spelar Hagundas damlag mot KAIS Mora UIF i division 1. Hagundas damer ligger just nu på 5:e plats i serien, där de tre första får kvala till Allsvenskan. KAIS Mora innehar i dagsläget andraplatsen i serien.

Kl.16.00 spelar Hagundas herrlag hemmamatch i Allsvenskan mot Granlo BK från Sundsvall.
Hagunda IF leder i dagsläget Allsvenskan, som är Sveriges näst högsta serie i Sveriges näst största lagidrott. Det är egentligen helt otroligt att en så liten förening från landsbygden väster om Uppsala har lyckats med detta.
Vi i Hagundabygden har just nu ett bättre herrlag än t.ex Malmö, Norrköping, Västerås och Gävle har!

Vi vill nu bjuda alla som bor i Hagundas upptagningsområde på fri entré till matchen mot Granlo BK som ett tack till alla fantastiska personer som är basen för Hagunda IF's verksamhet.

Alla ni som bor i Hagundas upptagningsområde (Vänge, Hagby, Skogstibble, Åland, Läby, Börje, Ramsta, Dalby, Västeråker, Wik, Balingsta, Björk, Vreta, Hammarskog, Bodarna och alla andra byar och samhällen i närheten av de uppräknade) kan därmed skriva era namn och adress i formuläret nedan så är ni garanterade fri entré till matchen.
Vi kommer att maila ut en länk där ni kan hämta fribiljetter via webben

Mer info finns på hagundaif.se

Vid frågor kan ni kontakta Anders Öman, andersoman@hotmail.com eller 070-6170969

Email address *
Namn (om ni skriver flera namn så skriv dem under varandra)
Your answer
Adress (behöver ej vara exakt, räcker att t.ex skriva Vänge)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms