Upitnik o sportsko-rekreacijskom ribolovu na sjevernom Jadranu
Upitnik je dio istraživanja koje provodi Seučilište Ca' Foscari iz Venecije kao dio Interreg Italija-Hrvatska projekta ECOSS (Ecological Observing System in the Adriatic Sea: oceanographic observations for biodiversity) i projekta Venecija 2021. Istraživanje je usmjereno na analizu rekreacijskog ribolova u venecijanskoj laguni i sjevernom Jadranu. (Program znanstvenih istraživanja za regulirana laguna, financirana od strane Provveditorato agli OO PP. del Triveneto).

Kontakti: Silvia Rova, Sveučilište Ca' Foscari u Veneciji
                    Tel .: 349 8109135
                    E-mail: silvia.rova@unive.it

Podaci će se tretirati apsolutno anonimno, u skladu s načelima zaštite osobnih podataka (Zakonodavna uredba 196/2003), ažurirani novom zakonodavnom uredbom (Zakonodavna uredba 101/2018) za prilagodbu talijanskog zakonodavstva uredbi Europsko pravo o privatnosti (Uredba EU br. 679/2016, GDPR).
Cilj istraživanja je utvrditi aspekte sportsko-rekreacijskog ribolova u lagunama i na riječnim ušćima. Odgovori na sljedeća pitanja pomoći će nam u dobivanju cjelovitije slike o utjecaju ovog tipa ribolova posebice na područjima riječnih ušća i laguna, a sve u svrhu bolje zaštite okoliša i obavljanja održivog ribolova.
Koje ribolovne alate i tehnike koristite u rekreacijskom ribolovu? Ukoliko koristite druge alate (npr. odmet, kančanica, povraz - panula -, parangal, vrša itd.), molimo vas da ih navedete pod "ostalo"
Ako je u prethodnom pitanju navedeno “štap za ribolov”, navedite najčešće korištenu tehniku ili tip ribolova štapom (npr. Jigging, bolognese itd.)
Your answer
Jeste li ikad razmišljali o upotrebi biorazgradive udice?
Koliko često u prosjeku idete na ribolov?
Manje od jednom mjesečno
Jednom mjesečno
Jednom svakih 15 dana
Jednom tjedno
dva puta tjedno
Više od dva puta tjedno
U prolječe
Ljeti
U jeseni
Zimi
Na kojim područjima najčešće lovite ribu?
Kako najčešće obavljate ribolov?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy