IV. Nyolc Ág Művésztábor jelentkezési lap 2020
A 2020-as Nyolc Ág Művésztáborra ebben a dokumentumban regisztrálhatsz. Az idei tábor augusztus 20-án, egy nulladik nappal veszi kezdetét és 25-én, délelőtt zárul. Helyszín: Kám, Vas megye. A korábbi évektől eltérően tematikus napok helyett az egész hét összművészeti tematikájú lesz. Díja 1500 Ft ,- /fő /nap (ez tartalmazza a reggelit, a vacsorát, az eszközöket, a szállást és az egyéb ellátásokat). Idén a korábbi évek tapasztalataiból okulva nem magunkra főzünk, hanem menüt rendelünk, ennek menete ebédjegyes rendszerben fog zajlani, ami 600 Ft,- /fő /nap lesz. Az űrlap nekünk, szervezőknek kell, főleg felmérés céljából. Ha kitöltöd és végül meggondolod magad nem történik tragédia, de kérünk titeket, legyetek ránk tekintettel. :) A táborba az előzetes jelentkezés szükséges!

Ha kérdésed van, vagy kíváncsi vagy részletekre, keresd fel Facebook oldalunkat, vagy Vincze Bencét a +36704106578 telefonszámon! Idén még egy újítással bővül az űrlap, hiszen lehetőség nyílik a programot támogatói jegy megváltásával támogatni. Ezzel a segítséggel a jótékonykodók meg tudják alapozni, hogy a tábor későbbi működése ne kerüljön veszélybe, emellett a programok minőségének fejlesztését is erősíti.

Részletes program július végén érkezik. A tábor két hivatalos fővédnöke Háy János és Beck Zoltán. Minden nap lesznek workshopok az adott művészeti ágak jelesebb képviselőitől, játékok, feladatok, előadások, boldogság, jóga és természetesen a tavaly minden napra kötelező módon beiktatott teraszon chillezés! A jelentkezés augusztus 15-én zárul! Várunk titeket szeretettel, a továbbiakban pedig e-mailen fogunk titeket értesíteni a fejleményekről, így kérjük, ezt a mezőt azzal az elérhetőségetekkel töltsétek ki, amit napi szinten használtok! :)
Neved: *
Kérjük add meg az e-mail címed, hogy könnyebben tudjunk értesíteni a fontosabb fejleményekről! *
Melyik napokra jönnél? *
Egy nap 1500 ft / fő, ami tartalmazza a reggelit, ebédet, sátrazási lehetőséget, zuhanyzót és egyéb ellátásokat. Ez alól kivétel a nulladik nap, ami ingyenes lesz.
Required
Szeretnél igényelni ebédjegyet azokra a napokra, amelyeken részt veszel? (Ára: 800 ft,-/fő/nap) *
Két fogás (ha jól jön ki a lépés, még a desszert is elképzelhető)
Van valamilyen ételérzékenységed? *
Ha igen, akkor mi?
Ha nem veszel részt a táborban, vagy itt leszel, de szeretnéd támogatni a Nyolc Ág Művésztábort és a kezdeményezést, itt tudsz támogatói jegyet igényelni.
A részleteket és a támogatási össze utalásának menetét a regisztráció lezárta után e-mailben közöljük. Köszönjük, ha támogatod a kezdeményezésünket!
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy