Inschrijving Ontmoetingsmoment te Leuven op zaterdag 14 maart 2020
Met het invullen en verzenden van dit formulier schrijft u zich in voor het ontmoetingsmoment Melanoompunt vzw van 14 maart 2020 in het Park Inn by Radisson Hotel, Leuven. Ineke Van Mulders van UZ Brussel en Katleen Van Der Gucht van KU Leuven hebben het over "Mindfulness als zelfzorg bij kanker", kennismaking met de praktijk en wetenschappelijke evidentie.

Sterk aanbevolen voor melanoompatiënten en hun naastbetrokkenen. Na de uiteenzetting is er koffie/thee/frisdrank en gebakje, en een vrij praatcafé waarin we kunnen leren van elkaar's ervaringen.
Toegang is gratis.
Per deelnemer één inschrijvingsformulier aub. Graag inschrijven voor 9 maart aub. Last minute verzoeken of informatievragen via info@melanoompunt.be.

Na uw inschrijving ontvang je op het opgegeven e-mailadres een automatisch gegenereerde bevestiging van je inschrijving. Wil je verder met Melanoompunt vzw in contact te komen, doe dat dan via info@melanoompunt.be. Alle info die je hier verschaft wordt enkel en alleen door Melanoompunt vzw gebruikt met betrekking tot dit ontmoetingsmoment tenzij u anders aangeeft onderaan het formulier.

De flyer met de aankondiging van dit ontmoetingsmoment en details over hoe op de locatie van de bijeenkomst kunt geraken zijn beschikbaar op www.melanoompunt.be.
Email address *
Voornaam *
Your answer
Familienaam *
Your answer
Telefoonnummer waarop je kunt worden gecontacteerd *
Your answer
Ik ben een *
Hier kan je vragen stellen die we vooraf aan de sprekers van deze ontmoetingsnamiddag zullen voorleggen.
Your answer
ik hoop van deze ontmoetingsdag mee te nemen :
Your answer
Ik wil graag op de hoogte blijven van de activiteiten van Melanoompunt vzw en laat Melanoompunt toe om hiervoor mijn e-mailadres te gebruiken *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.