Carnestoltes 2016
El carnestoltes s'atança i un altre any la Sirollada hem vist l'oportunitat de donar-li a la festa un sentit crític i popular. Si voleu participar de la carrosa ja us podeu apuntar en aquest formulari abans del dia 1 de febrer.

Aprofitant el lema de l'última festa major "Assaltem places i carrers, construïm les festes populars", volem continuar reivindicant el nostre espai, i el de totes: el carrer i la plaça. El lloc on ens trobem, on xerrem, compartim, intercanviem idees i proposem alternatives. És al carrer on eduquem en el lleure, on protestem; és a les places on celebrem les festes, ens organitzem i que esdevenen punts de trobada popular.

És per això, que aquest carnestoltes ens disfressarem de... GRANOTES, per reivindicar que es retiri el nom imposat de Plaça de la Constitució i s'accepti el nom popular de Plaça de les Granotes!

Durant la transició, el Clot de les Granotes va tenir molta importància en les les lluites veïnals. Molt va costar aconseguir-la, però sens dubte va ser un triomf de l’associacionisme veïnal del Clot. Després de tots els anys que han passat des de la inauguració de la plaça fins ara, mai s’ha deixat d’utilitzar el nom del Clot de les Granotes. Forma part d’un racó dins de la memòria sentimental i col·lectiva de Lleida!
Nom *
Correu electrònic *
Pack disfressa *
Els preus són orientatius. Quan tinguem la llista d'inscrits intentarem que el preu disminueixi (no augmentarà, no patiu!)
Pack beure *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy