Regisztrációs űrlap - Örömteli vezetés pályázati rendezvény
Szeretettel meghívunk 2019. július 15-én, hétfőn, 17:00 és 19:30 óra között a Govinda Klubban megrendezésre kerülő rendezvényünkre.
Helyszín: Govinda Vegetáriánus Vegán Étterem és Salátabár, Budapest 1051,
Vigyázó Ferenc utca 4.

Kérjük, töltsd ki az alábbi formanyomtatványt.

Vezetéknév *
Your answer
Keresztnév *
Your answer
Email cím *
Your answer
Szervezet
Your answer
Életkor *
Kérjük, jelöld be a rád vonatkozó részt *
Required
Étkezés (Ha bármilyen megjegyzésed van a személyes étkezéseddel kapcsolatban, kérjük, írd le, mert a program végén vegetáriánus ételkóstolót kínálunk a vendégeinknek.)
Your answer
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRŐL
A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016. április 27-ei 2016/679 Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) rendelet (alábbiakban: GDPR) 13. és 14. cikkei alapján az Adatkezelő az érintettek részére a személyes adatok kezelésével kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adja.
A jelentkezési lap kitöltésével te hozzájárulsz, hogy az Öko-völgy Alapítvány a megadott személyes adataidat kezelje. Írásbeli nyilatkozatban kérheted az adatkezelés megszüntetését, az adatok törlését vagy a kezelt adatok módosítását. Az adatkezelés célja a jelen formanyomtatvány teljesítése, illetve annak felmérése, hogy milyen látogatottságra számíthat a szervezetünk a rendezvény alkalmával. Az adatokat harmadik félnek nem továbbítjuk. Írásbeli nyilatkozatban kérheted az adatkezelés megszüntetését vagy a kezelt adatok módosítását.
Szeretnél-e a jövőben hírlevelet kapni az Öko-völgy Alapítvány ifjúsági és egyéb programjairól? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service